Teraz jest 10 gru 2019, 02:57

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lip 2007, 23:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2006, 19:42
Posty: 645
NO wiec sciagnalem tym zas*anym Modjivem poe2 i instaluje.Czekam az skoncz sie to veryfing installer i wyskakuje error
Obrazek

Fajnie,człowiek sciąga cały dzien moda i dup* :/ Można sie wkur*ić :/
Już wiecej tym modjivem nie bede sciągał :/


EdiT: Dobra wujek google powiedzial mi ze to może być wina kasperskiego-albo poprostu uszkodzony plik :/No nic trzeba ssac od nowa :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 13:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2006, 19:42
Posty: 645
Przepraszam Za double-post.
Sciagnalem 2 raz POe2 z modjiva(flasgetem nie chce sie sciagac po ponownym uruchomieniu programu).Niestety znowu ten sam error.Czy to wina Modjiva ??Czy wy tez milisicie taki error ?
Sprawdzilem dokladnie,instalka wazy 1,72 Gb.Czy moze instalka ma jaskis błąd ?Kurde,chcialbym zagrac 2 poe2 a nie moge.A nie chce sicagac przy neostradzie,pada 2 razy dziennie :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 15:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2006, 20:10
Posty: 274
Nie mam pojęcia... Ja ściągałem przez Operę i wszystko jest OK. Spróbuj inne źródło?

_________________
Obrazek last.fm | Obrazek digart.pl | Obrazek portfolio


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 16:51 
Offline

Dołączył(a): 30 lip 2007, 17:53
Posty: 3
ja też sciągałem przez opere i wszystko gra tylko niektóre mapy się nie chcą włączac :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2007, 19:34 
Offline

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:25
Posty: 3
Witam, mam problem z POE v1.7 - mianowicie sciagnalem calego full moda od razu w tej wersji, jednak przy wlaczaniu gry pojawia sie na chwile czarny ekran a nastepnie gra sie wylacza. (Normalny bf2 dziala) Brak intro, brak czegokolwiek.
Dodam też, że swego czasu gralem w poe w wersji v1.0 (podstawowa) i wszystko bylo ok.
W czym może tkwić problem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2007, 07:34 
Offline

Dołączył(a): 12 kwi 2006, 12:21
Posty: 26
Matiassek, gdy ściągasz pliki za pomocą ModJive nie naciskaj pauzy. Musisz ściągnąć cały plik za jednym razem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2007, 10:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 maja 2007, 13:16
Posty: 342
Lokalizacja: Gdynia
ja ściągnąłem z kilkoma pauzami i działa bez zarzutu ;)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2007, 12:52 
Offline

Dołączył(a): 12 kwi 2006, 12:21
Posty: 26
Ściągałem PR i POE z pauzami i pojawiał się taki komunikat. Ściągnąłem bez pauzy i też bez zarzutu.

PS. Ja po pauzie wyłączałem kompa, może w tym tkwi problem :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 kwi 2008, 16:02 
Offline

Dołączył(a): 25 lis 2007, 21:55
Posty: 305
Raczej nie :( ściągnąłem PoE i mam taki sam problem jak ty napisałeś i popieram twoje słowa
MATiASSek napisał(a):
Fajnie,człowiek sciąga cały dzien moda i dup* :/ Można sie wkur*ić :/

:| Mi to ściągało od rana do wieczora mimo ze net dobrze działał no i w końcu 100% ściągało otwieram kilka sekund <weryfikacja>
i kolega errrrrolr nam się pojawia i o co z tym chodzi.
Peo zapowiada się na zaje#&$!y mod ale jak sobie w niego pograc..
No jakby ktoś się pytał to mam oryginała <mogę podać coś z instrukcji> no i ATX działa i FH2 też spoko łazi :P

P.S.
A w tym modzie to serie jest Sokół z NKPR'ami ?? no i czy są tam wojska polskie bo kto jeszcze używa POLSKICH Sokołów?? :twisted: tylko Polacy <lol> są tam inni jeszcze ale bym :spam: robił
Pozdro i proszę o szybkie rozwiązanie tego problemu przez osoby ómiejance więcej ode mnie w sprawach gier/kompa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 kwi 2008, 18:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2005, 20:54
Posty: 1567
Lokalizacja: Łódź
Nie wiem czy zauwazyles ale ten topik jest nie odwiedzany od pol roku xD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2008, 19:14 
Offline

Dołączył(a): 25 lis 2007, 21:55
Posty: 305
Zauważyłem ale ściągnąłem jeszcze raz PoE ale w całości i bez przerw no i działa Bundeswera wymiata :P
z tej strony TUtaj ale sobie wybierz wersje itp.
P.S.
Miałem nadzieje ze ktoś może jeszcze kiedyś to rozwiąże :mrgreen:

A i w woli ścisłości to jakiś rok minął no ale nie chciałem nowego topika robić :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL