Teraz jest 17 sie 2019, 17:40

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sie 2007, 11:55 
Offline

Dołączył(a): 6 lis 2006, 22:13
Posty: 81
Lokalizacja: Knurów
Siemka

Pytanie takie jak w temacie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2007, 20:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Mam tez takie samo pytanie! Niestety z bodajze 44 botami i MAX grafika ustawiona nie chodzi mi bez zacinki :P
EDIT: Znalazłem.
Włazisz w bf2/mods/poe2/ai, otwierasz plik AIdefault
i znajdujesz ta oto linijka:

REM aiSettings.setMaxNBots


PS: Odejmij od tego co napiszesz 10 (jakis blad) Czyli jak chcesz 18 botow to pisz 28.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL