Teraz jest 22 paź 2019, 22:33

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2004, 22:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2004, 18:41
Posty: 217
Lokalizacja: Grudziadz
Pytanie z innej beczki. Jak odzywki zapodawac podczas gry ? Stoje kolo kolesia w druzynie rosjan a on mi puszcza po rosyjsku text audio "amerykanskie swinie" :shock:
ps: chyba ze to bylo z jakiegos radia stojacego w poblizu ale jakos mam wrazenie jakby nie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2004, 23:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 gru 2004, 21:15
Posty: 57
Lokalizacja: e-g
salimus napisał(a):
Pytanie z innej beczki. Jak odzywki zapodawac podczas gry ? Stoje kolo kolesia w druzynie rosjan a on mi puszcza po rosyjsku text audio "amerykanskie swinie" :shock:
ps: chyba ze to bylo z jakiegos radia stojacego w poblizu ale jakos mam wrazenie jakby nie


zmien dilera :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2004, 23:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2004, 12:46
Posty: 622
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
salimus napisał(a):
Pytanie z innej beczki. Jak odzywki zapodawac podczas gry ? Stoje kolo kolesia w druzynie rosjan a on mi puszcza po rosyjsku text audio "amerykanskie swinie" :shock:
ps: chyba ze to bylo z jakiegos radia stojacego w poblizu ale jakos mam wrazenie jakby nie



:shock: Sali " zapodaj " to jeszcze raz :wink: .

_________________
Obrazek

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2004, 23:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2004, 18:26
Posty: 184
Lokalizacja: Łomianki
F5 x2

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 00:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2004, 18:41
Posty: 217
Lokalizacja: Grudziadz
Cytuj:
zmien dilera :P

dobre :)

Dobra juz wiem, ta "amerykanska swinia" wychodzi czasem po okrzyku F6,F1
:lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 00:02 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2004, 21:25
Posty: 52
ej a wam tez sie tak przycina ten PoE ?- w vietnama gram spox na medium a tutaj jak np.wsiade do czolgu to 15 fps mam i nie moge grac w te cudenko ! :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 01:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2004, 18:26
Posty: 184
Lokalizacja: Łomianki
Tia.. mam to samo.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 02:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2004, 12:46
Posty: 622
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
micka napisał(a):
ej a wam tez sie tak przycina ten PoE ?- w vietnama gram spox na medium a tutaj jak np.wsiade do czolgu to 15 fps mam i nie moge grac w te cudenko ! :evil:



Yog-Sothoth napisał(a):
Tia.. mam to samo.



Karta, RAM , procek ... "Po [E]gdybamy :wink: .

_________________
Obrazek

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 12:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2004, 18:26
Posty: 184
Lokalizacja: Łomianki
Athlon 1800+
768mb
GF6800GT

Niedlugo upgrade sprzetu, wiec mam nadzieje ze bedzie poprawa.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 13:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2004, 12:46
Posty: 622
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Chwalić sie tu przyszedłeś ? :lol: . Sprzętu najsłabszego nie masz , dotyczy to sytuacji w , której nad głową nie masz pandemonium w postaci małej bitwy powietrznej z użyciem rakiet ?

_________________
Obrazek

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 14:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2004, 18:26
Posty: 184
Lokalizacja: Łomianki
Sam sie pytales o sprzet :P

Niestety waskim gardlem jest to procek, co trzeba zmienic. Co do spadku fps, to od razu po wejsciu do czolgu np. na Battle of Turkana spadek rzedu kilkudziesieciu fps, przez co nie daje sie grac, a juz w ogole kogos trafic :/

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 14:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2004, 12:46
Posty: 622
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Yog-Sothoth napisał(a):
Sam sie pytales o sprzet :P:/



Zgadza sie , ale też wyżej pisałem jak "łatwo " jest zdiagnozować te wszystkie problemy bez ustalonego serwera . Przykładowo spotykamy sie tam razem sprawdzamy te krytyczne sytuacje , wiadomo" hud 0 " " fps 1 " wtedy owszem , a tu teraz , na forum :shock: ? . Tak jak pisałem może sie zdarzyć , że faktycznie nie zauważyłeś :wink: jakiegoś starcia w bezpośredniej odległości . Miałem taką sytuacje już na wersji 0.2 , że ping około 160 ja w Tunguskiej bronie bazy zidiociała banda jankesów ( bo inaczej nie da sie powiedzieć ) zamiast zdobywać flagi wzieła co im w łapy latającego wpadło i dawaj locka . Sytuacja wyglądała nawet śmiesznie bo strącały ich nawet czołgi rozstawione na wzgórzach ( :!: ) nie mówiąc o tym , że to co sie przedarło przez góry padało moim łupem , ale w pewnym momencie wszystko zaczeło tak skakać , że nie gra a ja sie zrestartowałem .
Tu owszem moge z całą pewnością powiedzieć : karta , ilość Ram . Ale co do reszty :roll: . Dlatego pytam o sprzęt , bo chciałbym się dowiedzieć
czy może ktoś z naprawde dobrym komputerem nie ma żadnych problemów , wiadomo wina leży po mojej stronie zamykam pysk i sie nie odzywam ewentualnie zaczynam sie rozglądać po ofertach sklepów internetowych i molestuje medialnie :wink: Grupe Wzajemnej Adoracji swojego szwagra od razu czyszcząc konto w banku , czy stwierdzam , że wina leży po stronie twórców moda i tylko czekam na kolejne odsłony mając nadzieje , że wyrobią sie do marca . Chociaż w tym momencie ... hmm wydaje sie , że to wszystko wróci tyle , że na innym forum . Wiecie na tym , na którym paru ludzi na razie robi sobie jaja co do wymagań :wink: .

_________________
Obrazek

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 16:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2003, 12:44
Posty: 702
Lokalizacja: Konin City
ja, pomimo ultra-slabego :D kompa, tez tak mam. Zdziwil mnie natomiast fakt, ze nawet przy gf6800gt tak sie dzieje :O Wczesniej razem z Noe wykluczylismy ewentualnosc, ze wina lezy po stronie procka - mamy takie same kompy, tyle ze on ma bartka 2500+, a ja athl 2000+ - a objawy dokladnie identyczne, w tych samych momentach...
IMHO to poprostu bug gry i tyle. btw: karta graficzna to tez raczej nie problem - testowalem u siebie na roznych rozdialkach i detalach - ale zawsze problem sie powtarzal, z ta sama czestotliwoscia, bezwzgledu na ustawienia. System mam zainstalowany "na swiezo".

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 17:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2004, 18:41
Posty: 217
Lokalizacja: Grudziadz
Powiem prosto jak tylko potrafie: Barton 2,8+ , 1BG RAM, Radek 9700 PRO i mam to samo. Szczegolnie jak wejde do czolgu i rusze. Problem rozwiązałem ustawiając dźwiek na LOW. Po paru experymentach stwierdzilem, ze to na 100% wina dzwieku - przynajmniej u mnie :). A zeby wyciagac taki sam fps jak w vietnamnie to trzeba troche detale zmniejszyc w porownaniu do bfv.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 18:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2004, 12:46
Posty: 622
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Czyli tak jak podejrzewałem , o dzwięku nie będe się wypowiadał , to już testowałem w bf :) . Po wyjściu Vietnama nie kozakowałem przy tych ustawieniach . W marcu czekają mnie większe zakupy , a jutro chyba Ram dokupie .
Najczęściej wyświetlany topic " Vietnamowy"
:D

_________________
Obrazek

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL