Teraz jest 11 lip 2020, 01:12

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 sie 2004, 16:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2004, 18:26
Posty: 184
Lokalizacja: Łomianki
Hmm info na glownej stronie nie ma, a wlasnie wyszla wersja dla serwerow i lada chwila bedzie pierwszy public release :D

Zapowiada sie coraz lepiej.

http://www.pointofexistence.com/

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2004, 17:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2003, 21:33
Posty: 273
Lokalizacja: Szczecin
no no ladnie sie zapowiada tym bardziej ze juz clienta jutro wypuszczaja.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2004, 18:35 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
no wreszcie !! :) tak wiec jutro tniemy w PoE w Havocu, comanchu f-22 i Su-33 :D

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2004, 23:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2004, 18:26
Posty: 184
Lokalizacja: Łomianki
Wooho public client juz jest - 360mb, narazie ciezko sie dopchac na jakis serwer :/

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2004, 23:47 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Wreszcie się doczekałem :) :!:
Będe mógł polatać na Comanchu i F-22 :)
Tylko czy ktoś zna servery na których można pograć w to cudo :?:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 00:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2004, 18:26
Posty: 184
Lokalizacja: Łomianki
Hehe serwerow to jest od groma na Oczku, ale klienta sie nie da jak na razie sciagnac.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 00:38 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
polecam torrencik http://www.infidyne.com/bittorrent/PoE_ ... xe.torrent

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 01:29 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2003, 17:57
Posty: 3602
Lokalizacja: Warszawa
a ja na chwile obecna polecam
http://66.135.34.217/mirror/pointofexis ... _Beta1.exe

zajelem 10 slotow bez skrepowania i ciagne 78 kilo :)

_________________
http://www.bravo-company.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 05:02 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2003, 22:03
Posty: 1112
Lokalizacja: KCN / Wwa
4.50 nad ranem... 3 h czekania,1 h testów... spodziewałem sie iz dostaniemy do rąk bardziej wykończonego modzika :)

Mysle iz w perspektywie czasu bedzie fajny mod... na dzis dzień jest to jakby szkielet tego co moze nam przynieść przyszłosć...

+ładna grafika jednostek :) oraz gdzieniegdzie krajobrazu]
+na niektórych mapach jest naprawde dużo sprzętu :) ,wiec bedzie można kilim robić :)


-chelisom czasem brakuje śmigieł(żałosnie to wygląda...)
-beznadziejna niedopracowana minimapa
-zbyt powolne chelikoptery :x :x(nie to co w DC )
-przeładowywanie broni ręcznej
-"niewyważone" jednostki
-ogólnie rzecz biorąc nie ma sensu wymieniać wiecej ,gdyż ten mod dopiero raczkuje... bedzie juz tylko lepiej :)

Jesli rypać w modern war na dzis dzień ,to tylko w DC 0.7 i 0.8 jak wyjdzie :P ... następny bedzie... juz tylko BF2 :)

Ale w PoE warto zagrać,oblukać all mapy i przedewszytkim pojazdy bo naprawde autorzy moda do tego sie przyłożyli ;)
I jak by nie było jest to first release przeciez :):) Ja osobiście bedę w PoE grał , nie chce mi sie 1942 /DC instalować :roll:


Ostatnio edytowano 24 sie 2004, 05:13 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 05:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2003, 16:08
Posty: 643
Lokalizacja: Wawa
qubi, wersja 0.1 :wink: Porownaj sobie to do najnowszego BG :wink:
Bardzo git, ale wlasnie trzeba brac pod uwage ze to 0.1. Ale i tak swietna robote odwalili, a ze bugow od cholery... No cuz, ea tez zsyfialego vietnama wypuscila, juz po trzech paczach, a dalej sie sypie, i jeszcze grube pieniadze z tego maja :D :wink: .

Mi heli bardzo pasuja, juz sie domyslam co mozna na joyu robic :twisted: . Ale do heli zawsze musi byc strzelec, bez niego czesto bedziemy mogli tylko latac, podziwiac krajobrazy i spieprzac przed czolgami :wink: .
Dobry motyw z pociskiami, szkoda ze nie ma zadnego wskaznika.
Jutro potestuje mp, a teraz dobranoc :wink:

Pierwsze wrazenie - jutro kilim :twisted:

Aaa, i wydajnosc chyba siakas normalna... ale wole nie krakac, w koncu to sp/mp w jednego :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 07:06 
Offline

Dołączył(a): 9 paź 2003, 22:03
Posty: 1112
Lokalizacja: KCN / Wwa
SplinteR20 napisał(a):

Ale do heli zawsze musi byc strzelec, bez niego czesto bedziemy mogli tylko latac,podziwiac krajobrazy i spieprzac przed czolgami



:o :lol: :lol: :lol:

Skumaj chłopie ze w RAH-66 Comanche) zaczepy z rakietami otwierają sie tuz po wejsciu do maszyny... nie wiem jak na low detalach ale na high w widoku z kabiny pilota na prawym HUDzie ukazuje Ci sie animacja z wysuwaniem sie wysięgników) . Ta niesamowicie zwrotna maszyna tylko z pozoru wygl. bezbronnie :)
Fakt że sześć rakiet może nie styknac na zbyt długo ale dośw. pilot WCALE NIE BEDZIE SKAZANY NA PODZIWIANIE WIDOKÓW :wink:
W AH-64D Apache Longbow masz oprócz hellfire , niekierowane pociski rakietowe... bez gunnera dośw. pilot da sobie doskonale rade...


Wkurza mnie strasznie to ze M1A2 Abrams nie wyprzedza ani w sile ognia,ani w celowności,mobliności,ani też w pancerzu T-90tek...

Nawet Ci ze słabymi kompami... odpalcie sobie tego moda w max detalach.. warto dla samych modeli jednostek :) W wiekszosci przypadków dopieścili :)

PS.Nie da sie wleźć na pozycje strzelca z pozycji pilota w Helisach by ograniczyc korzystanie z dwuch broni na raz :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 14:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2004, 22:53
Posty: 106
No faktycznie topic jest :) Nie mam zainstalowanego bfv wiec sie tu niezapuszczałem. Czekam na dalsze opinie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 15:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2003, 16:04
Posty: 1480
Lokalizacja: Kraków
czekamy na dopracowanie moda...

_________________
gry komputerowe
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 17:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2003, 16:29
Posty: 1247
Lokalizacja: Warszawa
Modzik fajny. Najbardziej spodobalo mi sie ze helfajery (czy jak to sie pisze) skrecaja za czolgami tylko szkoda ze trzeba 2-3 na zniszczenie :cry: :!:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 17:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2003, 16:08
Posty: 643
Lokalizacja: Wawa
Mod swietny, najlepsze ma to, czego vietnam nie ma prawie wcale - CZOLGI i wszystko co z tym zwiazane. Heli tez swietnie zrobione, lecz nie jak w `namie do niszczenia wszystkiego co sie rusza i nie tylko, lecz do lapania pojedynczych czolgow. Z grupka nie ma szans 8)

Nie ma to jak jazda na fripleju z jakimis dwoma kumatymi lebkbmi, 2 czolgi + tungska i wypad po flagi 8) . A co dopiero z tsem :twisted:


Jedyne co nie pasuje to samoloty. Zaslabe bomby, rakiety i dogfightow nie sposob zrobic, zwrotne jak cholera, ale wycelowac w cos latajacego nie sposob.

Mapki/Mapka piechotnia [ta z lasem i rurociagami] kapitalne. Bronie co prawda takie bez plodne, oprocz ciezkich karabinow, ale klimat taki ze hej. Granaty dymne, szturm z lasu, pozniej obrona flagi tudziez rajd dzipami.

Wydajnosc nawet chyba troszke lepsza niz w vietnamie. Jedyne co gryzie, to nagle dluuugie stopy [ala swiatynia hoszimin] w czolgach, ale to tylko na niektorych mapkach [np. u mnie wogole niegrywalana sprzetowo mara, jesli sie nie myle].

Jak na wersje 0.1L kapitalnie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL