Teraz jest 22 maja 2018, 17:31

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2006, 20:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Wydano latke 0.11 aby poprawic bledy powstale po 1.3

http://totalbf2.filecloud.com/files/fil ... _id=183705

zmian jest raptem 5

-Fixed a bug where Commanders could crash all Squads and their members game caused by the new Vehicle Drop feature
-Fixed a bug where Squad Leaders could crash their squad members game caused by the new Vehicle Drop feature
-Fixed a bug with Sniper Rifles
-Fixed a bug where you couldn't exit the RIB from positions 1 and 2
-Removed the PKM unlock from the US support kit

Niestety wielu ludzi skarzy sie na crashe. Podobno to wynik laczenia sie na 0.11 z serwerem 0.1 Tylko, ze teoretycznie wszystkie wyswietlane serwery powinny byc tej samej wersji. Moze cos skopali :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 13:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2006, 01:07
Posty: 148
Lailonn napisał(a):
Wydano latke 0.11 aby poprawic bledy powstale po 1.3

http://totalbf2.filecloud.com/files/fil ... _id=183705

zmian jest raptem 5

-Fixed a bug where Commanders could crash all Squads and their members game caused by the new Vehicle Drop feature
-Fixed a bug where Squad Leaders could crash their squad members game caused by the new Vehicle Drop feature
-Fixed a bug with Sniper Rifles
-Fixed a bug where you couldn't exit the RIB from positions 1 and 2
-Removed the PKM unlock from the US support kit

Niestety wielu ludzi skarzy sie na crashe. Podobno to wynik laczenia sie na 0.11 z serwerem 0.1 Tylko, ze teoretycznie wszystkie wyswietlane serwery powinny byc tej samej wersji. Moze cos skopali :P


chyba dlatego przy laczeniu sie wywala mnie..., ale nawet w jednym graczu mnie wywalalo :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2006, 13:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Jednak plotka jest prawdziwa. Jak sie ma 0.11 to mimo wszystko wyszukiwarka wyswietli serwery 0.11 ORAZ 0.1. Proba polaczenia sie z 0.1=crash. Testowalem to juz. Czesc serwerow dopisala do nazwy 0.11 na wszelki wypadek.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 12:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lip 2005, 09:46
Posty: 500
Lokalizacja: Olsztyn
Męczyłem się długo z USI,ale po ustawieniu "Teren" na medium i po zainstalowaniu patcha 0.11 wszystko jest good.I powiem:Mod wymiata!Warty jest tych trudów,które musiałem pokonać :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 13:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2006, 01:07
Posty: 148
crist to musimy na TS sie ugadac i apachem polatac :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 13:18 
Offline

Dołączył(a): 9 cze 2005, 08:45
Posty: 36
Lokalizacja: Złotokłos
http://www.battlefieldranking.net/remos ... Files.html polecam to jest alternatywny ranking bf2 mod USI już obsługuje ten ranking ściągamy instalujemy potem włanczamy ten program szukamy serwera i gramy . :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 13:51 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
OMG rankingi w USI? :shock:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 14:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
ABR mozna dodac do kazdego moda. Zablokowanie ABR w jednym z patchy bylo jedyna pozytywna dla mnie zmiana...Znow to jak widac obeszli lub EA odpuscilo ;[


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2006, 15:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lip 2005, 16:13
Posty: 958
Lokalizacja: Aberdeen, Szkocja
Skąd można tego moda ściągnąć. Bo na oficjalnej stronie dział download nie działa :cry: A nie chcę się bawić w szukanie po siecie bo nawet nie wiem jaka wer. jest aktualna
edit:
Znalazłem :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 14:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, 14:14
Posty: 557
Lokalizacja: Wrocław
ludzie mam pytanie skod wzisc pelna wersje USI sciognolem bete ale ie dziala mapka do singla. powina byc gdzies pelna wersja bo meewosh robil film o USI hyba na pelnej wersji

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 14:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lip 2005, 16:13
Posty: 958
Lokalizacja: Aberdeen, Szkocja
Ja też mam tylko jedną mapkę w singlu a mam wer aktualną bo dużo serwerów było (co prawda pustych :lol: )
Wer 0.1 beta + patch 0.11

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 17:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, 14:14
Posty: 557
Lokalizacja: Wrocław
dobra ale skod wzisc pelna wersje zeby mozna bylo grac na multi

PS czy komukolwiek dziala ta mapka na singla w becie? jak ja odpale i to po zaladoeaniu gra sie wylacza nie pomgaga instalka patcha


Ostatnio edytowano 9 sie 2006, 17:14 przez Barcel, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 17:13 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
http://totalbf2.filecloud.com/?user_category_id=609414


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2006, 18:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, 14:14
Posty: 557
Lokalizacja: Wrocław
to jest apewno pelna wersja? jak tak to dzieki meewosh

EDIT

to jest beta meewosh jest tylko jedna mapa na singla ktoru u mnie nie dziala nawet po instalce patcha


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2006, 19:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2004, 19:44
Posty: 306
Barcel napisał(a):
to jest apewno pelna wersja? jak tak to dzieki meewosh

EDIT

to jest beta meewosh jest tylko jedna mapa na singla ktoru u mnie nie dziala nawet po instalce patcha


Bo ten mod działa tylko w multi.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL