Teraz jest 24 paź 2021, 15:29

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: eod problem
PostNapisane: 11 sie 2010, 10:02 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2010, 15:58
Posty: 34
sciagnalem eod wszystko dziala. no prawie wszystko gdy po wczytaniu sie mapy klikne "wejdz do gry" pokazuje sie ten "krajobraz" co jest tlem dla menu spawna i gra sie zawiesza a co za tym idzie musze resetowac kompa a z grania nici. prosze o szybka odpowiedz. z gory thx


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: eod problem
PostNapisane: 11 sie 2010, 13:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
reinstal moda

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: eod problem
PostNapisane: 11 sie 2010, 17:11 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2010, 15:58
Posty: 34
Sasquacz napisał(a):
reinstal moda

fajnie ze cos dal. nie tylko z tym modem mam ten problem okazuje sie. usi i hard justice tez nie dzialaja (czemu?!?) a wczesniej bylo wszystko wporzo. aix dziala ale tylko przez neta jak gram. sp nie sprawdzalem... :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: eod problem
PostNapisane: 12 sie 2010, 21:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
sprawdz zwyklego bf'a bo z niego moga zbierac archiwa

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: eod problem
PostNapisane: 19 sie 2010, 10:38 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2010, 15:58
Posty: 34
Sasquacz napisał(a):
sprawdz zwyklego bf'a bo z niego moga zbierac archiwa

nie to wina vanilli... to jakies problemy z netem. zawsze jak dolaczam na jakikolwiek serwer albo mam lagi(to w najlepszym wypadku) albo po prostu pokazuje sie komunikat "utraciles polaczenie z serwerem" na kazdym serwerze tak jest w kazdym mozie nawet w vanilli. reinstale nic nie pomogly :(:( :omg:

poprawka pod spodem

edit:
vatiataker08[18th] napisał(a):
Sasquacz napisał(a):
sprawdz zwyklego bf'a bo z niego moga zbierac archiwa

nie to nie wina vanilli... to jakies problemy z netem. zawsze jak dolaczam na jakikolwiek serwer albo mam lagi(to w najlepszym wypadku) albo po prostu pokazuje sie komunikat "utraciles polaczenie z serwerem" na kazdym serwerze tak jest w kazdym modzie nawet w vanilli. reinstale nic nie pomogly :( :( :omg:


do zamkniecia reinstal gry oczywiscie pomogl :spam:


Ostatnio edytowano 19 sie 2010, 12:27 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączenie postów.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL