Martin5_PL napisał(a):
Witam.
Zostałem wtedy zakrzyczany przez młodych zapaleńców. Nie pisałem rok temu ze złośliwości. Pisałem z doświadczenia. Kierowałem dziesiątkami dużych projektów, stąd mój sceptycyzm w tamtej wypowiedzi. W dalszym ciągu życzę powodzenia Waszemu projektowi, choć widzę, że niestety zapał dawno minął a pracy ciągle dużo.
Jak widzisz dzisiaj tez dzieci krzycza

Gapis aka "sa powody, ze sie nie odzywam" i kolejny orzel Latajacy camper aka Monty Pyton 2k8.
Drogie dzieci: Martin_5 ostrzegal, ze taki projekt to kupa roboty przez duze R. To sie nazywa kubel zimnej wody na rozgrzane glowy. Wtedy wiele z tych glow bylo jeszcze tak rozgrzanych, ze nie wyparowaly. Ale do dzis wiekszosc z nich juz wyparowala, para zeszla i sotalo tylko kilku najwytrwalszych. dolaczylo kilku nowych i powol wszystko idzie do przodu. Na szczescie nie jest to projekt komercyjny wiec marketingowcy nie zawracaja dupy i nie ma prasji czasu i kosztow.
Jak urazilem szanownych nastolatkow to wiedzcie, ze sie tym nie przejmuje. A wy zamiast mi odpisywac to niech jeden kupi sobie w koncu mikrofon a drugi zagra choc raz w PRa.
Pozdro
mil3k