Sasquacz napisał(a):
Starczy Ci
Dzięki
residentMatriX napisał(a):
Ragni- tak czy siak, musimy wiedzieć, jaki to mundur? Całoroczny, używany najczęściej w Polsce, w leśnym kamuflażu, czy Rip-Stop- używany w leśnym jak i pustynnym kamuflażu.
Powiedzmy w takim razie że chodzi mi o Rip-Stop w leśnym kamuflażu
residentMatriX napisał(a):
2.Czy będą różnice w wyposażeniu- np. w mapach z mundurami w kamuflażu leśnym będą hełmy, a "na pustyni" będą kapelusze, czy to jest zależne od funkcji?
Killzone napisał(a):
2.Dołączam się do pytania.
Mam przypuszczenie graniczące z pewnością że gdyby żołnierze byli w strefie niebezpiecznej na pewno bardzo szybciutko zdjęliby te kapelusze i założyli hełmy (powód dlaczego medyk brytoli nie biega już w kapeluszu)
Pomijając ten fakt skupie się na odpowiedzi...
Czy da się to zrobić? Tak, z tego co wiem da się. Czy będzie to zrobione? Prawdopodobnie nie.... przynajmniej nie w pierwszej wersji. Potem może zostać coś podobnego dodane np. nowe geometrie kitów dla polskiej frakcji ale to jest na samym końcu listy rzeczy do zrobienia.
Geometria kitu zależy od funkcji. W plikach .con dotyczących kitów jest podany numer geometrii kitu który dany kit wykorzystuje, dlatego jak podnosicie kit to zmieniają się plecaki, hełmy i ładownice na postaci. Można by było zrobić alternatywną wersję wszystkich kitów tak by na mapach leśnych były inne a na mapach pustynnych inne ale na razie o tym nie myślałem nawet bo są ważniejsze rzeczy.