Majłosz napisał(a):
Widzę, że co nie którzy mają czas na wypisywanie złośliwych wypowiedzi (również ludzie tworzący frakcję), ale żeby pochwalić swoją robotą na forum to jakoś tego czasu wam brakuje.
Tak, mam czas na napisanie posta i poświęcenie 15-30 minut... a złośliwy to ja nawet jeszcze nie zacząłem być, poczekaj aż się rozkręcę
Majłosz napisał(a):
Nie, nie mylę się, ba jestem tego nawet pewny, że nie Ragni, zwłaszcza, że nie jestem w moim zdaniu osamotniony.
Aha, czyli to nie tylko twoje zdanie? OK... Być może osobom podzielającym twoje zdanie jest wszystko jedno czy zagrają polską frakcją w bf2, POE2, PR czy w jakimkolwiek innym modzie... Ale z tego co ja wiem, dla każdego prawdziwego gracza PR jest tylko jedna opcja: polska frakcja w PR... innych opcji nie ma i nigdy chyba nie było.
Majłosz napisał(a):
A tak poza tym „kolego” znamy się ?
W przypadku mojej wypowiedzi
chciałem być uprzejmy i jak najbardziej
przyjacielsko nastawiony do ciebie ponieważ jesteś nowy na tym forum (
chociaż nie musiałem)... ale skoro tego nie chcesz to będę traktował cię chłodno.
Majłosz napisał(a):
To szkoda, bo wyobraź sobie Ragni, że wielu osobom zabawa przeleci koło nosa przez powolne łącze.
Masz jakieś dane statystyczne by poprzeć to zdanie?
Powiedz mi, jaki odsetek graczy (grających w PR)
z dostępem do internetu ma na tyle słabe łącze by
nie móc grać on-line (czyli gorsze niż 128 kbps) a jednocześnie być w stanie ściągnąć sobie moda ważącego
od ok. 3,5 do 4 GB*?
(*bo mniej więcej tyle będzie ważył PR w momencie gdy polska frakcja zostanie z nim zintegrowana)
Majłosz napisał(a):
Na twoim miejscu pomyślałbym o ludziach którzy mają ten problem, jeśli ci się niechce robić SP do naszych to proponował bym dać cynk ludziom od PRSP by zajęli się naszą frakcją gdy ta będzie gotowa.
Mam teraz większe i ważniejsze problemy niż ludzie co "mają ten problem"...
Ludzie od PRSP i tak to zrobią nawet bez mojego "cynku", na tym polega ich robota w PR przecież
Majłosz napisał(a):
Widzisz, jestem nowy na forum a i tak widzę, że niewiele macie zrobione, granat, nuż, i transporter rosomak, sokół z moda OPK (ten heli moim zdaniem to syf). Tak więc sapię bo mam podstawy.
Emm... Nie! W OPK nie ma sokoła, sorry. Sokół jest w POE2 a ekipa POE nie dzieli się modelami z nikim... my z OPK mamy Mi24, ale jeśli myślisz że to syf to zrób lepszego dla nas...
Majłosz napisał(a):
Kibicuję wam, bo chciałbym pograć naszymi
Akurat tak się składa że w obecnym momencie bardziej niż kibiców potrzebuję ludzi potrafiących teksturować i eksportować

Niestety samo kibicowanie jest mało produktywne

Majłosz napisał(a):
ale naprawdę wzięli byście się do pracy, bo w takim tempie to zastanie was zupełnie nowy PR i całą waszą pracę licho weźmie.
O rety! Masz rację! Wszyscy w teamie zrezygnujemy ze studiów, pracy, życia osobistego i innych zainteresowań tylko po to by jak najszybciej polska armia pojawiła się w PR. Dzięki temu będziemy mogli siedzieć 16h na dobę przy kompie robiąc polską frakcję zamiast robić ją tylko w wolnym czasie!
...
...
...
Ej, zaraz, moment! Przecież robimy to zupełnie za darmo i z własnej woli!
Sorry Majłosz ale nic z tego, musisz uzbroić się w cierpliwość