Teraz jest 11 kwi 2025, 16:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Czy podobają ci się samoloty i helikoptery wymienione w moim temacie ?
Tak 46%  46%  [ 22 ]
Nie 54%  54%  [ 26 ]
Liczba głosów : 48
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2007, 16:31 

czyli w pewnym sensie Mozę być ?

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 01:05 

MATiASSek napisał(a):
Cytuj:
w którymś modzie jest podobnie, chyba w PoE

Było w wersji 1.6 mial miejsce do 8 osób bodajże.Tak,chyba było by to dobre rozwiazanie.No,ale nie my decydujemy :wink:

Sokoła tez mozna w poe2 zobaczyc,wersja bez dzialek :wink:

Btw,przed chwila sie dowiedzialem ze mi-28 tez ma takie ''ekstremalne'' miejsce dla 2-3 osób z tyłu :lol: Mi lepszy od Apacza :lol:

@Down.
No taaa ale jak bedzie np: ostrzal ze zwyklego kalacha to mamy 2 trupy.POzatym,za wygdonie to nie jest.Jednak mig ma maly schowke.W tym wypadku jak dla mnie ruskie zrobily lepszego heli :wink: Imo :wink: Ale nie o tym temat...

obecna wersja Apache Longbow jest najbardziej naszpikowanym elektroniką śmigłowcem bojowym, potrafi niszczyć cele z odległości kilku kilometrów, nie mówiąc o trybie nocnym, systemie naprowadzania amunicji, potężnym radarze, rakietach hellfire http://pl.wikipedia.org/wiki/AGM-114_Hellfire. A Mi-24, cóż nie jest przystosowany nawet do lotów nocnych. Co prawda jest najszybszy ale nie najzwinniejszy. Według mnie Apache>Mi24, no ale Rosja ma też Mi-28 (podobny do Apache, niby jego pogromca :wink: ) i ka-50.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 10:22 

zmodernizowane wersje mi 24 mogą mieć różne bajery... to tylko elektronika a i wiem że już w latach 80 były wersje np z systemem działka zintegrowanym z hełmem...(gdzie się pilot patrzy tam działko celuje, a niby amerykanie tak się chawala tym swoim "unikatowym" systemem) a pozatym mowa była chyba o mi 28 Havoc... a nie mi 24 ;). zresztą mimo iż nie lubię Rosjan uważam jednak iż maja koniec końców lepszy sprzęt... (pod względem konstrukcyjnym ale jak mówiłem elektronikę można zawsze wymienić i właśnie to robią...). zobaczcie np na to
http://www.youtube.com/watch?v=GDXm9bt0s1Y
żadna inna maszynkia ponoć takich rzeczy nie potrafi
:D
No ale to jest temat o Project Reality... :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 12:24 
Moderator forum

Nie da się ukryć, manewr robi wrażenie (czy to była wersja samolotu ze sterowanym wektorem ciągu?) ... ale nawet wojskowi specjaliści twierdzą że przydatność takiego manewru w walce jest dyskusyjna. Na mnie większe wrażenie robi Su-47 Berkut, ujemny skos skrzydeł sprawia że wygląda naprawdę futurystycznie, poza tym taka konstrukcja sprawia że manewrowość samolotu jest większa przy małych prędkościach (przynajmniej tak podają konstruktorzy).

PS. Często odwiedzacie stronę Project Reality? Tworzenie polskiej frakcji do tego moda sprawiło zwiększenie zainteresowania historią Polski i polskiej wojskowości na forum (dział Community modding/Polish forces mod). Bardzo Pozytywnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 12:30 
Spamer!

dzięki za linka bo ktoś tu NIE napisał ze jest już aktualizacja do PR ... :evil: , a może się mylę ? ...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 12:52 

Ragni, wektorowany ciąg w obu osiach. f-22 ma tylko w jednej, pionowej. f-16 i chyba f-15 w następnej modernizacji tez będą miały wektorowany ciąg. To samo Eurofighter Tranche 3.

Takie cos to fajne na pokazy.... Ale długo manewrować z ~10G to tylko maszyna bez człowieka....

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 13:17 
Moderator forum

Blizzard_ napisał(a):
dzięki za linka bo ktoś tu NIE napisał ze jest już aktualizacja do PR ... :evil: , a może się mylę ? ...

Spokojnie. Patch do wersji 0.61 nie jest jeszcze ukończony. Twórcy mają nadzieję że ukończą go w niedalekiej przyszłości.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 16:16 

ehhh temat sie rozkręca :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 17:32 

Znawca Lol napisał(a):
ehhh temat sie rozkręca :wink:

Po hooyu fest normalnie.

Offtop prędzej.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 21:26 

Ragni napisał(a):
W założeniach twórców Polish Project wprowadzenie polskiej frakcji do Project Reality miało na celu pokazanie polskich żołnierzy walczących w Afganistanie z jak największa dbałością o szczegóły, stąd też nasi żołnierze w PR nie mogą dysponować sprzętem którego w Afganistanie nie mają i nie używają w rzeczywistości.

Pytanie do kogoś związanego z modem. Czy takie jest założenie?
Pytam ponieważ gdzieś kiedyś czytałem że nie będzie MI24 w Afganie. Ponieważ Afgańczykom źle się kojarzą. Wiec jeśli dążycie do, patrz wyżej, to może ktoś by to sprawdził.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 22:25 

Nasi nie wyślą tam mi-24... na 100%. Właśnie z powodu jaki podałeś. Chyba że się im coś odmieni.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 22:31 

nom możliwe że niewyślą ale prawda jest taka ze wszystko jest możliwe... :)

PS

pasqdnick tez w Szkocj jestem tylko ze w Perth :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 23:13 
Moderator forum

pasqdnick napisał(a):
Ragni napisał(a):
W założeniach twórców Polish Project wprowadzenie polskiej frakcji do Project Reality miało na celu pokazanie polskich żołnierzy walczących w Afganistanie z jak największa dbałością o szczegóły, stąd też nasi żołnierze w PR nie mogą dysponować sprzętem którego w Afganistanie nie mają i nie używają w rzeczywistości.

Pytanie do kogoś związanego z modem. Czy takie jest założenie?
Pytam ponieważ gdzieś kiedyś czytałem że nie będzie MI24 w Afganie. Ponieważ Afgańczykom źle się kojarzą. Wiec jeśli dążycie do, patrz wyżej, to może ktoś by to sprawdził.

Okazało sie że to co napisałem nie do końca pokrywa się z rzeczywistością (biję sie w pierś... moja wina)... wynikało to z mojej niewiedzy na temat postępów w pracy nad polską frakcją, wynikającą ze skąpych informacji przekazywanych nam przez twórców. Mi-24 i kilka innych zabawek będzie ponieważ akcja BF2 (a co za tym idzie także PR) ma miejsce w niedalekiej przyszłości, dlatego mimo że nasi żołnierze nie mają dzisiaj takiego sprzętu w Afganistanie, mogą go mieć w niedalekiej przyszłości, dlatego polska frakcja w PR będzie posiadała sprzęt jakiego nie ma dzisiaj. Za dezinformację przepraszam.

PS. Pytanie do twórców Polish Project: "Kiedy można się spodziewać z waszej strony jakichkolwiek nowych informacji (najlepiej w formie screenów) na temat postępów prac nad polską frakcją?"

>>>Pozdrawiam!<<<

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 23:29 

ładne te heli na prawdę udały Ci się, oby tak dalej (joke)

zaraz się zeszczam

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 23:42 

Ragni napisał(a):
PS. Pytanie do twórców Polish Project: "Kiedy można się spodziewać z waszej strony jakichkolwiek nowych informacji (najlepiej w formie screenów) na temat postępów prac nad polską frakcją?"

>>>Pozdrawiam!<<<

Wakacje ledwo się skończyły, dajcie ludziom się ogarnąć... :D poza tym team to zaledwie kilka osób... jeśli chcecie możecie go zasilić to będziecie wiedzieli co i jak ;) (no ale najpierw musicie się wykazać) każdy nowy członek to krok do przodu...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2