Teraz jest 26 lis 2024, 16:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 18:22 

Wyspa napisał(a):
OMG ja sie zastanawiam zkąd tu wytrzasnąc sokoła a on juz W PoE jest O.o... zobaczymy czy da sie cos zalatwic ;]

wlasnie dlaczego?

ukraina ma sokoły?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 18:26 

Cytuj:
OMG ja sie zastanawiam zkąd tu wytrzasnąc sokoła a on juz W PoE jest O.o... zobaczymy czy da sie cos zalatwic ;]

Wątpie.Unlce_Blues pisał kiedyś ze poe2 nie lubi współpracować,ba nawet wogóle nie współpracowymi z innymi ekipami.Takze watpie,abyscie cos od nich wyciagneli.A szkoda,maja pare calkiem fajnych pojazdow :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 22:28 

Na forum POE była propozycja umieszczenia tam polaków(dość pozytywnie przyjęta przez devów moda, ale z tego co pamiętam pierwsze Rosja i USA a potem??) . Jeśli chcą to zrobić to powinni pójść na wymianę modeli, chyba że są skończonymi idiotami albo je już mają.

Ale to tylko opinia mojej skromnej osoby...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 01:16 

genialna sprawa by byla :-D ja proponuje cos a'la bitwa o moskwe ;) a tak na powaznie to cos z tymi prl'owskimi budynkami mozna zrobic, wg mnie byloby to wszystko podobne do scenerii w stalkerze i to byloby cos :) jestem za mapką w 40% miejską(co bylo do przewidzenia),reszta to drogi dojazdowe czy tereny trawiaste-zielone. kilka czolgow, pojazdy, a ten Mi ........ juz nie moge wytrzymac aby nim polatac albo chociaz zobaczyc!! pamietajcie zeby zrobic sporo basowy dzwiek silnika smiglowca i czolgów !!! 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 15:47 

co do mapy można by ją podzielić na dwa drutem kolczastym na środku jakieś przejście graniczne i jedną cześć mogą robić Rosjanie (jakieś miasteczko graniczne w obwodzie kaliningradzkim) a drugą Polacy (to samo tylko w Polsce) myślę ze to by było wam na rękę jako ze macie dużo pracy.

wy zajmujecie się sprzętem a Rosjanie robią polowe mapy...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 17:49 
Moderator forum

Wczoraj zainstalowałem sobie BF2editor (moje trzecie podejście tego wymysłu szatana). Chciałem zapoznać się z nim i spróbować swoich sił w tworzeniu map.... niech emotki przemówią za mnie:

Instalacja programu -> 8)

Odpalenie programu po zainstalowaniu -> :|

Próba tworzenia czegokolwiek -> :shock: :?: :!:

Szukanie i czytanie tutoriali na necie -> :roll:

Powrót do edytora po przeczytaniu tutoriali -> :twisted:

Ponowna konfrontacja z edytorem -> :evil:

Konfrontacji ciąg dalszy -> :?

Koniec konfrontacji z edytorem -> :omg:(Aaaaa!!!) :stupid:

Czy ten program musi być taki "not user friendly"? Czy może po prostu to tylko moje wrażenie i za mało czasu spędziłem z tym programem?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 19:05 

pan_michal napisał(a):
genialna sprawa by byla :-D ja proponuje cos a'la bitwa o moskwe ;) a tak na powaznie to cos z tymi prl'owskimi budynkami mozna zrobic, wg mnie byloby to wszystko podobne do scenerii w stalkerze i to byloby cos :) jestem za mapką w 40% miejską(co bylo do przewidzenia),reszta to drogi dojazdowe czy tereny trawiaste-zielone. kilka czolgow, pojazdy, a ten Mi ........ juz nie moge wytrzymac aby nim polatac albo chociaz zobaczyc!! pamietajcie zeby zrobic sporo basowy dzwiek silnika smiglowca i czolgów !!! 8)

coś a la Arma/OFP :wink: fajnie :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 20:24 

Wszyscy sie tak podniecamy a co na to nasz team? podjęto decyzje co do tej współpracy z rosjanami i co na to twórcy PR :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 02:47 

com polska i rosyjska ekipa chce... ustalamy miejsce... prawdopodobnie granica polsko białoruska... na lini bugu choc mapa nawet nie jest w toku prac wiec nic nei jest pewne...

eDiT:
Co wy na to... kurde narzekaja ze nic nie mowimy co planujemy a jak sie mowi to nie wyraza zdania xD...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 17:58 

Fajnie, fajnie, a co do mapy ktoś rzucił wcześniej pomysł żeby zrobić mapke bardziej miejską, typu 50% miasto, 50% las...?? W PR właśnie tego brakuje, zrobić troche mniejszą mapkę ale z dość sporym miastem co w sumie by wyróżniało sie na tle innych map i pewnie przyciągnęło by to wielu graczy. Taka mapka wcale by nie pozbawiła mapy śmigłowców bojowych które potrafiły by namieszać krwi snajperom czy całym dróżyną i można by było sprawdzić w walce nasze czołgi w mieście, a rosjanie mogli by ostrzeliwaqć nasze pozzycje z olesionych wzgórz. Ruscy atakujący z lasu umocnione broniące sie oddziały polaków. Można urzyć nawet i samolotów (szkoda że nie mamy bombowców taktycznych ale to jeszcze na na tą ge i nie na te komputery). Taka moja sugestia 8) :wink: Powodzenia

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 18:16 

Ja lubie mapy albo 100% miasto albo 100% otwartej przestrzeni tzn lubie mapy typu ala Karkand :lol: co daje około 90% miasta albo i mniej lub typu ala Smoke Screen typu dużo otwartej przestrzeni ale jak to sie mówi są gusta i guściki. Co do sugestii GoLyPL to Twój pomysł jest świetny :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 18:44 
Moderator forum

Ogólnie rzecz biorąc to w PR brakuje europejskich terenów. Większość terenów to bliski (turban boyz) i daleki (czajna boyz) wschód :D Trochę z szeregu wyłamuje sie mapka Assault on Mestia, bo Mestia znajduje się w Gruzji (no chyba że chodzi o jakąś inną Mestie).

Jeśli chodzi o sprawdzanie czołgów w miastach (czego osobiście nie zalecam) i ostrzeliwanie ze wzgórz to ja jestem do tego pomysłu nastawiony sceptycznie (mam uraz po wielu rundach spędzonych na mapie EJOD Desert :twisted:).

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 19:28 

Coż ta mapka bedzie bardziej wygladała jak walka o most wsrod pol polskiej wsi ;) bedzie tez przejscie graniczne i terminal zapewne... mozan by zrobic jakas wioske wieksza albo 2 ale to zalezy czy uda nam sie zdobyc jakies budynki... bo przeciez arabskich chatek nie wstawimy...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 20:03 

A szoda, czyli nic sie nie zmieni i każda mapka będzie podobna do siebie....... :cry: ten wasz pomysł mi cos przypomina.Jest taka mapka gdzie walczą chinole z usa, jest i most i małe 2 wioski po 2 stronach rzeki...jak dla mnie to dodaliście tylko przejście graniczne. Jest was 2 ekipy nie możecie sie jakos tym podzielic i stworzyc coś orginalnego?? Wiem że stworzenie modeli zajmuje troche czasu ale orginalność popłaca, może jakieś inne teamy maja nowe budynki bardziej "europejskie" i były by chętne ich urzyczyć (chociaż sam w to bardzo wątpie...) w każdym razie życze powodzenia i trafionych wyborów...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 22:38 

GoLyPL napisał(a):
Jest was 2 ekipy nie możecie sie jakos tym podzielic i stworzyc coś orginalnego

a czy sam pomysł polskiej armii walczącej z rosjanami w XXI wieku nie wydaje ci się już dość orginalny. Tak 2 osoby to już całe studio, oni mają przecież tyle roboty że nie wyrabiają się z robotą. Jak jesteś taki ambitny to im pomóż a nie tylko narzekasz.

A i popracuj trochę nad ortografią, bo słowo "dróżyną" pisze się torchę inaczej :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2