sroczka napisał(a):
Ragni ma rację. Od czasu pokazania żołnierzy(ponad miesiąc temu) wyglądało na to że jedynym pracującym jest Meewosh. Może pokażecie coś więcej?? Chociaż po jednym screenie.....
I powiem wam tyle macie zajebisty podział funkcji w teamie.... Żeby nie wyznaczyć(może są ale reszta o tym nie wie??) jednej czy dwóch osób odpowiadających za publikowanie raportów z postępów prac.... Nie mówiąc że post igora powinien zniknąć a sprawę powinniście załatwić na PW...
P.S. Wiem że mnie Blues'ie zjedziesz....
P.S.2 Szkoda że linka do fotki nie skopiowałem....
Widzisz sroczka, jest pewien szkopul. Robienie tego co robimy, nie jest rzecza prosta, ani szybka. Jest to skomplikowane, zlozone, zmudne i wszystko co zle. Ale na koncu bedzie satysfakcjonujace. Nie mozna sie spodziewac updatow co pare dni, no chyba ze chcesz zobaczyc zmienionych pare pikselkow, zmieniona literke, inne podejscie do tej samej sprawy, itp. Moglibysmy postowac co wieksze rzeczy w ktorych byl postep, ale byloby to zwykle spamowanie.
Druga sprawa - mamy wakacje ! Wszyscy mamy wakacje, chcemy z nich skorzystac i to wlasnie robimy. Updatow sila rzeczy bylo, jest i bedzie malo. Kazdy to robi w wolnym czasie, nikt nie placi za to, wiec nikt temu nie poswieca tyle czasu ile to wymaga.
To apropo czestotliwosci updatow.
Co do Igora, coz, zawsze sie zbieralo wiecej materialu i publikowalo. Zrobil co uwazal za sluszne, ale nie znaczy ze bylo to sluszne