Teraz jest 15 lip 2025, 20:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 312 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 20:57 

Ragni ma rację. Od czasu pokazania żołnierzy(ponad miesiąc temu) wyglądało na to że jedynym pracującym jest Meewosh. Może pokażecie coś więcej?? Chociaż po jednym screenie.....

I powiem wam tyle macie zajebisty podział funkcji w teamie.... Żeby nie wyznaczyć(może są ale reszta o tym nie wie??) jednej czy dwóch osób odpowiadających za publikowanie raportów z postępów prac.... Nie mówiąc że post igora powinien zniknąć a sprawę powinniście załatwić na PW...

P.S. Wiem że mnie Blues'ie zjedziesz....

P.S.2 Szkoda że linka do fotki nie skopiowałem....

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 21:20 

Nieśmiało się wtrącę - dobra robota Blues, userów trzeba trzymać krótko. Wiem coś o tym.

…i to wcale nie sarkazm.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 22:14 

sroczka napisał(a):
Ragni ma rację. Od czasu pokazania żołnierzy(ponad miesiąc temu) wyglądało na to że jedynym pracującym jest Meewosh. Może pokażecie coś więcej?? Chociaż po jednym screenie.....

I powiem wam tyle macie zajebisty podział funkcji w teamie.... Żeby nie wyznaczyć(może są ale reszta o tym nie wie??) jednej czy dwóch osób odpowiadających za publikowanie raportów z postępów prac.... Nie mówiąc że post igora powinien zniknąć a sprawę powinniście załatwić na PW...

P.S. Wiem że mnie Blues'ie zjedziesz....

P.S.2 Szkoda że linka do fotki nie skopiowałem....

Widzisz sroczka, jest pewien szkopul. Robienie tego co robimy, nie jest rzecza prosta, ani szybka. Jest to skomplikowane, zlozone, zmudne i wszystko co zle. Ale na koncu bedzie satysfakcjonujace. Nie mozna sie spodziewac updatow co pare dni, no chyba ze chcesz zobaczyc zmienionych pare pikselkow, zmieniona literke, inne podejscie do tej samej sprawy, itp. Moglibysmy postowac co wieksze rzeczy w ktorych byl postep, ale byloby to zwykle spamowanie.

Druga sprawa - mamy wakacje ! Wszyscy mamy wakacje, chcemy z nich skorzystac i to wlasnie robimy. Updatow sila rzeczy bylo, jest i bedzie malo. Kazdy to robi w wolnym czasie, nikt nie placi za to, wiec nikt temu nie poswieca tyle czasu ile to wymaga.

To apropo czestotliwosci updatow.

Co do Igora, coz, zawsze sie zbieralo wiecej materialu i publikowalo. Zrobil co uwazal za sluszne, ale nie znaczy ze bylo to sluszne ;)

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 22:42 

Doskonale wiem że robienie moda jest skomplikowane i upierdliwe.... Ale musicie zrozumieć publikę która chce coś zobaczyć. Rzućcie raz za czas jakiegoś choć jednego screena na podtrzymanie/zwiększenie(może traficie na jakiegoś nowego członka teamu??) zainteresowania projektem bo sie zastój w tym dziale robi.

Przez miecha nic prócz gleby jednej z map nie pokazaliście. Nawet tu zamilkliście.. Wyglądało to tak jakbyście prac zaprzestali. Ale nie narzekam że rzadko. Raz na miech jest git. Tylko że ten miesiąc minął... Poza tym na dzień dobry lud przyzwyczailiście do pokazywania wielu rzeczy oj wielu... I chcemy widzieć więcej. Choć screeny tego hummera moglibyście pokazać bo jest w dość zaawansowanym stadium.

Ok dobra są wakacje(choć niektórzy pewnie robią dla modów wtedy przez całe dni), a czasu poświęcacie tyle ile to wymaga by było ładne. Tylko nie wpadłeś na to że jeśli zrobienie modelu robiąc po 8h dziennie zajmie ci 4dni to tu po 2h dziennie zajmie ci 16dni.... I tu jest pies pogrzebany... Ale wszyscy jakoś dają radę. Żeby nie było że się nie znam, póki miałem sporo czasu testowałem mody(bety ofc) do serii TW i nawet trochę kodowałem tam. I dla własnego użytku urealniłem w miarę możliwości lock-ona. Ale teraz mam co innego na głowie....

Największe zdziwienie wywołało u mnie zachowanie Uncle Bluesa. Jeśli chciał to wyciszyć to powinien pokasować posty i załatwić sprawę na PW.
A tak se pierzecie brudu na forum publicznym(a to na wiarygodność dobrze nie wpływa). A Ja jestem ciekaw kiedy ja dostane za me gadki....
I ciekawi mnie czy tak jak wiele projektów polskich modów się to nie rozpadnie prędzej czy później, albo kiedy przeżyje bardzo trudne chwile i długi zastój....

Tyle miałem do powiedzenia(a raczej napisania)....

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2007, 09:26 

Ja powiem jedno słowo: Wakacje. Skończą się to będzie normalny speed.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 19:43 

wracając do tematu mam dla was kilka pomyslow lub jak wolicie propozycji :P
1) inzynier no nie widzieliscie kiedys zolnierza poza bazą w takim kapeluszy juz wolał bym mu dac beret ( byle nie taki jak brytyjczykom bo to co oni mają wcale beretu nie przypomina)
2) hummer nie wiem jak wygląda w obecnym stadium prac ale dalbum mu trzy plyty pancerne na wiezyczce (dwie z boku jedną z tylu)
3)5,56mm beryl comando najnowsza wersja ma trzy szyny montazowe (jedna z dolu dwie z boku na poziomie lufy czyli troche wyzej) nie ma juz kolby skladanej na bok a teleskopową o regulowanej dlugosci i ... przezroczysty magazynek (zeby wrog mogl zobaczyc ze ci sie ammo skonczylo) ale w PR chyba nie da sie tego zrobic co?

no to chyba wszystko a i wiecie ze WP zakupiło 36 karabinkow wyborowych BOR? obecnie mamy nie licząc SWD:
158 SWD-M
40 SAKO TRG-21
206 SAKO TRG-22

no to POWODZENIA!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 21:05 

2)hummer miał zmodowaną obrotnicę z przednimi szybami od hummera i boczne blachy

Do tego 10 Torów w afganie na testach...

Poza tym MSPO jest za chwilę, a tam pewnie jakieś nowe beryle będą, no i może dowiemy sie co nieco o sprzęcie jaki wyląduje w WP.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 21:46 
Moderator forum

bagno napisał(a):
5,56mm beryl comando najnowsza wersja ma trzy szyny montazowe (jedna z dolu dwie z boku na poziomie lufy czyli troche wyzej) nie ma juz kolby skladanej na bok a teleskopową o regulowanej dlugosci i ... przezroczysty magazynek (zeby wrog mogl zobaczyc ze ci sie ammo skonczylo) ale w PR chyba nie da sie tego zrobic co?

Ekhem to jest tylko PROTOTYP nie zakupiony przez wojsko.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 21:51 

Tak. Ale szyny i teleskopowa kolba i chwyt przedni są w zestawie modernizacyjnym wysłanym(30 albo 50 sztuk nie pamiętam dokładnej liczby) i testowanym w Afganie na normalnym Berylu. I przeźroczyste magazynku tez powoli wchodzą do użycia.

Ostatnio edytowano 30 sie 2007, 22:51 przez sroczka, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 21:56 
Moderator forum

sroczka napisał(a):
teleskopowe kolba

Z którą Beryl wygląda jak mały potworek. Ciekawe jak z użytecznością z tego co pamiętam to w "Raport WTO" wiele o niej nie napisali.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2007, 15:30 

Uapa napisał(a):
bagno napisał(a):
5,56mm beryl comando najnowsza wersja ma trzy szyny montazowe (jedna z dolu dwie z boku na poziomie lufy czyli troche wyzej) nie ma juz kolby skladanej na bok a teleskopową o regulowanej dlugosci i ... przezroczysty magazynek (zeby wrog mogl zobaczyc ze ci sie ammo skonczylo) ale w PR chyba nie da sie tego zrobic co?

Ekhem to jest tylko PROTOTYP nie zakupiony przez wojsko.

zaden beryl comando nie jest wprowadzony do wojska są tylko narazie testowane

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 08:09 

bedzie pokaz w kielcach afganśkich rosomaków (wkrótce pojawią się pewnie zdjęcia i jakiś nowych
śmigłowców głuszczów

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 10:57 

Nie nowych smigłowców. Tylko zmodernizowanych Sokołów tak nazwanych.
Wyposażonych w ruchomy WKM w obrotowej wieżyczce, przystosowany do NVG, z nowym wirnikiem, głowica obserwacyjna, nową awioniką, systemami samoobrony i pierwszym w polskim smigłowcu HUDem. A więcej jak komuś się chce czytać:
http://www.altair.h2.pl/nsp-spec-8

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2007, 14:42 

a tu daje linka do zdjęć

LINK

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 23:22 

a co sądzicie o tym,zeby dodac noktowizory + (jezeli sie da) duzy deszcz w nocy ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 312 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2