wg mnie dachy są swietne i to jest normalne gdy arbowie na swoim terenie mają prawo sie brobic w kazdym oknie i za kazdym murkiem i amerykanie czy brytyjczycy muszą sie czuc ze nie są tutaj lubiani

i nie powinna to byc walka o pozycje w dosłownym znaczeniu, ale o mozolne posuwanie sie naprzód....
wlasnie jak dzis gralem na insurgency to byla poprostu wymarzona akcja: my(rebele) siedzialismy na dachu broniąc ulicy natomiast brytyjczycy mieli ok dwukrotna przewage oraz APC i walka byla podobna jak z filmów, granaty, rpg....

brakuje mi takich mapek,szkoda ze tez ciezko mozna spotkac mapke streets
ok to juz ostatni post nie na temat w tym dziale
zeby nie bylo ze calkiem na inny temat to tez nie popieram Iskier w projekcie. najbardziej to sie rajcuje na temat MI - .. oraz chcialbym tez zobaczyc naszego Sokoła se Świdnika
co do MI:
http://youtube.com/watch?v=-97u398xKd0& ... ed&search=
o ooo, slyszeliscie ostatnio o tym,ze Rosja rząda od Polski "coś",bodajrze kasy ,za wykorzystywanie wzorców militarnych?
aha,jeszcze jedno: co sądzicie balansie miedzy druzynami? jezeli mozna zasugerować PR Polish Team to polecam balans,ale na takiej zasadzie,ze (i tu przyklad) jedna druzyna ma powiedzmy dwa smiglowce bojowe, ale za to jeden czołg i dwie APC,ale juz druga druzyna posiada 0 smiglowców,ale za to 4 czołgi i 3 APC. uwazam ze na basrah jest nierownomiernie i wlasnie dlatego rozgrywka jest taka ciekawa. wg mnie jest najnudniejsze gdy obie druzyny mają tyle samo sprzetu o takich samych parametrach...
co sądzicie??????