Teraz jest 24 paź 2019, 03:56

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 maja 2008, 16:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2005, 21:41
Posty: 380
Lokalizacja: Radom
:D wygląda to naprawde super. Zawsze coś :D i wyglada naprawdę nieźle. GJ

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2008, 19:28 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
ee tam jestescie ze starymi informacjami! byl juz nowy update xD

Obrazek

Goly - zdecyduj sie bo nie wiem czy sie cieszyc czy nie bo tak jakos sie wyraziles w obie strony ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2008, 22:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2007, 09:05
Posty: 339
Lokalizacja: Olsztyn
ładnie 8)

te flagi na wyspie są przejmowalne??
tak to mapa na insurgent (do barasha podobna)??

_________________
Obrazek
"Nobody asks to be a hero, it just sometimes turns out that way"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2008, 22:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2005, 21:41
Posty: 380
Lokalizacja: Radom
Wiesz cały dzień byłem na słońcu i mnie trochę złapało :roll: i cos tam bredziłem ale co do mapki wygląda nieźle rozumuem że jeszcze kilka flag będzie dodanych?? i właśnie jak z ta wyspą bo troche jest tam tych flag :?:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2008, 22:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
Mapka wygląda fajnie a co do tej wysepki to wg Was nie jest tam tego za dużo? :wink: Ale mimo to jest ok.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2008, 23:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
kurde jakie to wielkie :P zzaaaajefajne :omg:

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 00:01 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
nie nie, flag jeszcze nawet nie zaczynalem robic :D tylko dwie obok siebie, bo inaczej sie mapa nie odpali, plus jedna zeby bylo blizej do kontynentu. oczywiscie ze nie bedzie na jednej wyspie dwu flag :D narazie tylko teren prawie skonczony i gotowy do poddania ocenie publicznej ;) jesli macie jakies zachcianki to smialo - specjalnie dla was moge je teraz umiescic (no chyba ze mi nie spasuja ;) ) mam nadzieje ze miasto wyglada na duze z gory 8)

aha Lt Mic: ma byc podobna do basrah, bo na niej sie wzorowalem (oczywiscie nie z wygladu tylko typu mapy) wiec planuje insurgentow dac, no chyba ze community pra stworzy nacje talibow. wydaje mi sie ze bedzie sie nadawac pod insurgency bo jest nie symetryczna i jest bardzo zapchana. grac sie bedzie tak jak w gulf of oman, czyli desant. z trzech stron (powietrze, woda, lad) plus mozna bedzie walczyc od samego poczatku w obronie tytulowego outpostu. nie wiem czy to sie uda ale takie mam plany...

czerwone to flagi polaczkow, a niebieskie talibow. zielona neutralny outpost.
po zajeciu miasta (trzech flag) dostepna staje sie baza wojsk lądowych z rosomakami, ktorych celem jest wjazd w gory i zajecie baz talibow poza miastem. pozniej desant razem z kolumna pancerna ma zaatakowac glowna baze talibow (jeszcze nie zaczeta. musze ja dobrze ufortyfikowac...)
Obrazek
na mapie bedzie sporo respow talibow w kluczowych miejscach.


Ostatnio edytowano 1 cze 2008, 00:27 przez Bad1n, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 00:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2005, 21:41
Posty: 380
Lokalizacja: Radom
Mam takie jedno pytanko co do BF2 Edytora. Są tam modele buynków które poprostu nie mają tekstury a wygladają naprawdę, neprawdę nieźle co z nimi :?: czy nie można im dać skórki i zapodać do PR :?: bo znając życie EA zabroniło dotykania ich. Tak tylko sie pytam. A i co do mapki co to są te białe kropki w kwadracie D3 budynki?? i co od wielkości mapy to będzie ona porównywalna do AlBasrah??

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 00:34 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
co do budynkow (i innych obiektow) to sa one nie skonczone po prostu i nie dzialaja a moga tylko napsuc sporo, o czym sie wiele razy przekonalem (pozdro Ragni :D ) ludzie z pra maja sporo nowych obiektow jak np nowe bajery Rhina do muttrach 2. jak moja mapka bedzie na ukonczeniu to moze sie uda cos zalatwic od nich. co do wielkosci to nie jestem pewny ale 2x 1024 to chyba wlasnie basrah ma. kurcze na poczatku nie zwracalem uwagi na ta jaka wielkosc wybralem. wzialem taka jak pisalo w tutorialu xD. jak wyczaje gdzie to sprawdzic to powiem ;asd

co do tych bialych kropek to wioska:

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 07:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sty 2007, 10:10
Posty: 917
Lokalizacja: okolice wawy
mapka miodzio ale jeszcze bardziej sie cieszę że w końcu coś sie dzieje


brawo!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 13:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2007, 09:05
Posty: 339
Lokalizacja: Olsztyn
tak jeszcze nie za bardzo rozumiem to będzie AAS czy Insurgent(Skrzynki itp)??

a tak to te plany to trochę pod scenariusz do filmu zalatują tak wielkie oby ci się udało!!

_________________
Obrazek
"Nobody asks to be a hero, it just sometimes turns out that way"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 13:31 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2003, 14:25
Posty: 87
Lokalizacja: Rumia
Bad1n, planujesz za duzo flag.

Ja bym zrobił tak:

Obrazek

Duze kola to flagi, male - mapper placed spawnpoints.
Czerwone - Polakow, niebieskie - Talibow.

Flaga w miescie jedna - na ksztalt Sunset City (ktora stala sie wybitna urban mapa). Nastepnie 2 ostatnie flagi talibow zgrupowane.
Jak Talibowie zajma miasto (flage) - rozpoczyna sie bleed dla Polakow.

Co o tym sadzisz? Mysle, ze to proszte i ciekawsze rozwiazanie. Skupi walke na kilku waznych punktach na mapie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 15:11 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
tak tylko z ta roznica ze moje miasto jest 4 razy wieksze od tego z sunset... bardziej mnie martwi ze tyle ciekawych lokacji nie bedzie mialo swojej flagi bo jest tego za wiele a Ty bys chcial tylko jedna flage dac. nie, raczej nie odpowiada mi to. poza tym flagi sa w kluczowych miejscach w miescie: na posterunku, stacji TV i zlomowisku\ukrytej bazie wypadowej talibow. mysle ze flag jest w sam raz. uzgadnialismy juz to z ekipa PP

ja robie aas, ale pod insurgency tez sie bedzie nadawac.

ma byc filmowo i inaczej niz reszta mapek ;)

co do tego ze sie cos dzieje: dzieje sie z moja mapa a z reszta tak na prawde mamy problemy i potrzeba nam bardzo nowych pomocnikow bo wiadomo ze nawet jak zrobimy mapy to PP nie wystartuje bez reszty bajerow, tak wiec apeluje kolejny raz do kazdego komu zalezy na PP w 0.8 zeby lapal za co moze i pomagal...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 17:14 
Offline

Dołączył(a): 14 maja 2006, 22:56
Posty: 380
Lokalizacja: Lublin
Cytuj:
tak tylko z ta roznica ze moje miasto jest 4 razy wieksze od tego z sunset

Oh boy :)

Napisz o tym (i daj nowe screeny) na realitymod.com/forum żeby wiedzieli czego się spodziewać :)

Cytuj:
a z reszta tak na prawde mamy problemy i potrzeba nam bardzo nowych pomocnikow bo wiadomo ze nawet jak zrobimy mapy to PP nie wystartuje bez reszty bajerow, tak wiec apeluje kolejny raz do kazdego komu zalezy na PP w 0.8 zeby lapal za co moze i pomagal...

Powiedz w jaki sposób można pomóc to chętnie się pomoże


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2008, 20:07 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
ja jestem tylko robolem w PP ale zagadaj do Wyspy. on wie o wszystkim i wie czego trzeba.

za bardzo nie chce sie chwalic na prforum bo to moja pierwsza mapa i moze sie nie udac... nic nie wiadomo ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL