Teraz jest 17 paź 2019, 15:54

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 cze 2008, 09:41 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2003, 14:25
Posty: 87
Lokalizacja: Rumia
To nie jest kwestia mojego widzimisię, ale tego, czy DEVowie zaakceptują mapę z taką ilością flag.
Zauważ, że nawet na 4km2 mapach nie ma ich przesadnie dużo.

Ew. proponowałbym podzielenie flagi w mieście na 2: północną i południową i zgrupowania ich w AAS.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2008, 11:41 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
Bad1n nie rób więcej niż 8 flag... i większość z nich połącz w pary jeśli ma być ich tyle :wink:

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2008, 12:34 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
okej, takie sa plany. zastanawiam sie czy nie dac jednej flagi na duzej wyspie a na malej tylko rally. stacja tv natomiast zeby dawala po prostu respa w bazie ladowej. tyle ze nie wiem czy da sie tak zrobic zeby inse nie mogly sie tam wpakowac pod swoimi rzadami...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2008, 13:51 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
1. Zobacz jak jest na innych mapkach :)
2. Nie komplikuj sobie życia 8)
3. Project Reality Mapping Guidlines by Rhino zawsze ci pomoże :mrgreen:
4. Dokładnie opisz/narysuj co ci się marzy na tej mapie a ja powie tobie czy to jest mozliwe ;)

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2008, 14:45 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
spoko spoko ;) najpierw skoncze caly teren a pozniej bede robil Rhinowskie bajery i rozmieszczal flagi


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 cze 2008, 14:25 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2008, 21:47
Posty: 446
Lokalizacja: Poznań
4 flagi plus main by było najfajniej :]

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 cze 2008, 14:41 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
troche malo.. a co z reszta miasta? nikt tam nawet nie bedzie zagladac... w takim razie zabiore jedna flage (stacja tv na poludniu) a posterunek na pustyni nie bedzie flaga tylko respem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 cze 2008, 18:17 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2008, 21:47
Posty: 446
Lokalizacja: Poznań
może 32 miałaby pół miasta a 64 całe?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 cze 2008, 20:49 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
ee nie wiem, moze. nie myslalem jeszcze tak daleko do przodu ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 cze 2008, 16:10 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
tak sobie myslalem o tych flagach i chyba faktycznie bedzie ich za wiele.. macie racje. wpadlem na pomysl zeby zrobic cos pomiedzy aas i insurgency, czyli zrobic tylko 4-5 flag i z 10 - 15 niezaleznych respow (rally) dla talibow. wtedy bylo by malo flag a zarazem trzeba by bylo walczyc w wielu lokacjach zeby wyprzec talibow z miasta. co o tym myslicie chlopaki?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 cze 2008, 17:16 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2008, 21:47
Posty: 446
Lokalizacja: Poznań
Może masz rację...

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 15 cze 2008, 17:19 przez Gapis, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 cze 2008, 17:18 
Offline

Dołączył(a): 14 maja 2006, 22:56
Posty: 380
Lokalizacja: Lublin
Cytuj:
tylko że skrzynek w AAS nie wrzucisz a spawnów nie rozwalisz :]

Jak to nie?
I skrzynki można wrzucić i spawny można rozwalić


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lip 2008, 19:03 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2003, 14:25
Posty: 87
Lokalizacja: Rumia
Jak idzie? Uporales sie z flagami? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lip 2008, 12:42 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
nawet nie zaczynalem.. po skonczeniu calego miasta uznalem ze jest do bani wiec je wywalilem i robie od nowa :roll: ale teraz mi sie podoba przynajmniej. drugim zajeciem jest optymalizacja mapy... wywalilem juz polowe obiektow a i tak wczytuje mi sie dluzej niz basrah i bardziej przycina. jednym slowem przerabiam wszystko od nowa

siedze przy niej po 4 godziny dziennie wiec widac postep
ps. milo ze ktos zapytal :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lip 2008, 13:07 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2003, 14:25
Posty: 87
Lokalizacja: Rumia
Obserwuj wszystkie screeny wypuszczane przez Rhina dotyczace jego Muttrah v2 - z tego co widac, to 'idealna' miejska mapa.
Trzymam kciuki i czekam na pierwsze screeny. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL