jozi02 napisał(a):
I wtedy cała Europa przestała by kupować gaz od Rosji - ciekawe komu by wtedy sprzedawali
Zresztą skoro jest przygotowywana mapa GERvRUS to nie widzę powodu by Polacy nie mieli walczyć z Rosjanami.
wątpię by Europa była tak chętna do odrzucenia gazu dla Polski
masz rację nie ma powodu przeciwko tej mapie jako grze...(a jaki byłby jej briefing ?)
{ale mając na przykładzie afery o głupoty np.
-inwazja niemieckich nudystów w Szczecinie NEW!
które politycy jak i media starają się rozgłosić ...}
ale po ukazani się mapy i tym jak ktoś komu mod się nie spodoba dowali mediom i politykom nowy temat
że cały pr nie dość że demoralizuje poprzez zabijanie to jeszcze skaża umysły i wywołuje wojny
od religijnych,po te o ropę i konflikty o podłożu nie lubienia historycznego danego państwa
nie powinniśmy rozgrzebywać starych ran i mrowisk... bo dla nie których jest to woda na ich młyn...
{btw musieli by to robić razem i zgodni Rosjanie i Polacy by to troszkę uciszyć}
[lol nie wiem może coś pokręciłem ale jakoś tak wyszła wypowiedź
jak coś głupiego bądź komunistycznego upolitycznionego to nie zwracajcie uwagi

]
w sumie też chętnie bym zagrał mapę RusvsPL ale niektórzy nie zrozumieją tak prostych
rzeczy jak to że nas grając nie interesuje ta ich polityczna wojna(mimo iż możemy różnić się poglądami) tylko dobra zabawa grając w PR-a:)
zamiast PLvsRUS,PLvsGER lepiej zrobić mapę z PLvsMilitia (i udawać że to Ruscy:P)
nad taką właśnie sobie myślałem o że PL eliminuje skrzynki lub przejmuje flagi Militi
nad takim jeziorem z wyspą (kształt jeziora podobny do Kalwy koło Pasymia) lecz BF editor
odmawia mi posłuszeństwa tak jak większość sprzętu i oprogramowania

end of
a tak to fajnie wyglądają

tylko te polary
czekam na wynik tego połączenia

PS. 101st post

"Nobody asks to be a hero, it just sometimes turns out that way"