Teraz jest 21 wrz 2018, 09:51

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 sie 2011, 10:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
jesteś w błędzie. I tak nie jest tego co jest w desing planie dużo, trzeba się tylko zebrać, zorganizować i do roboty. ale oczywiście nikomu się nie chce, stosują wykręty typu- "to jest przecież non- profit, nie będzie żadnych zysków". a mapy to jak będę mieć dobrego kompa to zrobię sam(nawet 5 map, im więcej tym lepiej), tylko potrzebuję fabułę moda, aby mapy wymyślić

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sie 2011, 15:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2009, 06:19
Posty: 118
Lokalizacja: Pińczów
Bunix_pl napisał(a):
Czasami sie zastanawiam czy nie lepiej by bylo wydac 2 mapy jedno insurgency i aas w ktorym to wzieli byscie tekstury od niemcow leoparda od usa HMMV zrobili byscie do niego pimp my hummve . Supply trucka,zwyklego trucka apc lodki od ruskow i tyle jedyne co zrobic to skiny zolnierzy glosy i beryla. Tak to wedlug mnie zrobila to Kanada , poczym wszystko byscie aktualizowali typu jakies nowe bronie czolgi itp

To nie jest jest takie proste jak się wydaje, Niemcy używają Leopardów 2A6 lub nowszych a my L2 A4, ciężarówki to głównie STAR'y, zrobienie niezabugowanej i grywalnej mapy też nie jest proste więc powstrzymaj się od pisania tego typu tekstów dot. PR:PP.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 sie 2011, 12:05 
Offline

Dołączył(a): 25 lip 2009, 23:02
Posty: 30
Lajtus masz napewno racje ale pod jednym wzgledem mnie zrozumiales moim zdaniem powinnismy wypuscic jak najszybciej PP do gry a pozniej robic tylko do niego aktualizacje polegajace na wrzucaniu prawdziwych pojazdow itd


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2011, 00:34 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Po pierwsze, nie karmcie trolla, który nawet nie potrafi ustawić sobie regulaminowego podpisu.
Po drugie, czy cały ten projekt ma jeszcze jakiegoś lidera? Czy Uncle Blues, Wyspa, Ragni w ogóle żyją? Bo to chyba on powinien trochę zadziałać, poszukać chętnego ludu do roboty ze źródeł nawet niekoniecznie Battlefieldowych.


...imo

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2011, 14:36 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
zdążyła wam sie niebywała okazja

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=70&t=31310&start=30

szkoda ze chyba nie wykorzystana

pamiętajcie iz nie musicie wydawać wszystkiego naraz

piechota, Logi truck i jakiś jeep wystarczy na start :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2011, 16:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
nieprawda. Na start trzeba:
- tekstury żołnierzy i broń ręczną
- ciężarówkę, samochód opancerzony
- czołg i BWP
- helikopter transportowy, szturmowy i samolot

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2011, 16:32 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
I jedną mapę :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2011, 20:28 
Offline

Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:21
Posty: 14
http://www.realitymod.com/forum/f354-co ... wip-6.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2011, 19:06 
Offline

Dołączył(a): 25 lip 2009, 23:02
Posty: 30
Hans ale po co :stupid: Wystarczy to co Grober powiedzial


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2011, 21:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
nie wystarczy. co, Polscy żołnierze mają biegać w amerykańskich mundurach z m16, jeździć Abramsem, latać Blackhawkiem, mają mieć dowożone zaopatrzenie amerykańską ciężarówką? albo odwrotnie: gonić w ruskich mundurach z AK74, jeździć T90, latać mi-28 i zaopatrzać się z Kamaza? najpierw pomyślcie, potem mówcie, bo to ma być Project Reality(pol.: Projekt Realizm), a nie klon gry z gazetki

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2011, 00:33 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
Nie ale jak zrobicie modele żołnierzy bronie dla nich
Logistyka oraz jeepa to będzie można juz grac polska nacją na jakieś mniejszej mapie 2 km czy cos takiego a nie koniecznie odrazu wszystkie możliwe assety naraz

w przyszłości możecie powoli dokładać kolejne pojazdy itd


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2011, 11:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
po pierwsze: z kim polska będzie walczyć w PR? jeśli z Ruskimi, to pojazdy są konieczne wszystkie, jeśli z talibami, to chociaż rosomaka i hummera z polskimi teksturami trzeba, a nie wymyślać: "a, zrobimy polskie tekstury dla amerykańskiego/ruskiego żołnierza, zrobimy małą mapkę i oteksturowany sprzęt ruski/amerykański i dobrze, resztę gdy PR będzie modem wymarłym może zrobimy

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2011, 14:02 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
problemy robisz i szukasz ich w huj


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2011, 14:42 
Offline

Dołączył(a): 27 sie 2011, 13:47
Posty: 19
Myślę, że na początek można by wydać ukończonych żołnierzy z bronią + STAR'a i Humvee'm.

Dobrym przykładem jest Kanada, gdzie w chwili release mieli jeszcze amerykańską broń na grenadierze itp. zamiast C7 Colt Canada.

Widziałem także mapę, którą tworzy Grober, według mnie jest na wysokim poziomie, mimo niektórych niedociągnięć.

A w mapach POL vs RUS, uważam, że Moskale mogą mieć np. nawet czołg na mapie, jednakże Polacy będą posiadali przewagę typu krótszej drogi do flag lub wyjątkowy teren sprzyjający obronie danego terytorium, gdyż nie ma co się okłamywać, Polacy w danej chwili nie mieli by szans aby zepchnąć w jakiejkolwiek wojnie z Rosją ją do tyłu, Moskwa i 1610 to stare dzieje ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2011, 16:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
no tak, ale czołgi jakieś na pewno byśmy wystawili :D

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL