Teraz jest 26 wrz 2018, 16:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 gru 2012, 13:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sty 2007, 10:10
Posty: 917
Lokalizacja: okolice wawy
GJ! pytanko, płachty materiału z przodu będą się poruszać przy ruchu pojazdy? (jak anteny)
Mamy NSW?

i ostatnia rzecz przypominam o wrakach :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 gru 2012, 13:43 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Model czeka jeszcze sporo poprawek. Mam nadzieje że płachty uda się poruszyć podczas jazdy, wiem na pewno że zmienią się smooth groupy modelu, część elementów zostanie wycięta i dojdą nowe istotne detale. Ogólnie to będę nad tym dzisiaj siedział bo złapałem zajawkę. :D

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2012, 23:04 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Model jest na tyle zepsuty, że czeka go budowa od nowa. Niestety...

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2012, 02:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2009, 06:19
Posty: 118
Lokalizacja: Pińczów
Nie lepiej poprosić Finów o użyczenie modelu Leoparda 2A4 link, który jest prawie skończony i go przeteksturować?

edit: Oj nie spojrzałem na wcześniejsze wątki, widzę że prace nad Leopardem są na ukończeniu ;D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 gru 2012, 11:45 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Właśnie kiedy nam mało i chcemy więcej!

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 gru 2012, 15:49 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
MAŁO Mało nam!
Będziemy mieli L2A4 PT91 T72M Anders i T-34 !

A tak na serio na start będzie L2A4 a PT-91 to ciężka sprawa ktoś go musi na nowo wymodelować wiem ze ddeo znalazł kogoś do tej pracy jednak znając nasze dotychczasowe doświadczenia z "outsiderami" boję się iż nigdy nie zobaczymy PT-91
ale święta niedługo poproście gwiazdkę o PT-91 to może dostaniemy:P



PS. jak będziecie prosić o PT-91 to poproście tez o motywacje dla mnie abym skończył hinda:P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2013, 22:56 
Offline

Dołączył(a): 16 mar 2007, 22:44
Posty: 26
Lokalizacja: Wloclawek
Czyli cały mój model wykasowany z PRRP ? a jak wygląda mój model star266;>? może jeszcze bym mógł wam pomóc ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2013, 09:35 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Star 266 jest w tej chwili "debuggowany". :) Jest z nim prawie tak źle jak z Twardym, ale myślę że da się go jeszcze odratować. Możliwe że to wina wielokrotnego eksportowania/importowania modelu. Jeśli chcesz pomóc napisz do mnie, w poście rekrutacyjnym podałem dane kontaktowe.

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2013, 09:56 
Offline

Dołączył(a): 16 cze 2009, 11:32
Posty: 23
Lokalizacja: Sandomierz/Kraków
Po co w ogóle robić tego twardego skoro macie leosia? Żadna frakcja niema przecież dwóch czołgów w grze. Lepiej skupić się na tym minimum niezbędne do wydania polaków np modele żołnierzy, kity itd.

Pzdr

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2013, 10:39 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Szczypior napisał(a):
Po co w ogóle robić tego twardego skoro macie leosia? Żadna frakcja niema przecież dwóch czołgów w grze. Lepiej skupić się na tym minimum niezbędne do wydania polaków np modele żołnierzy, kity itd.

Pzdr


Aktualnie może i nie ma, ale w 1.0 jedna będzie miała aż 3 :D

A co do twardego to stary team chciał stworzyć za dużo rzeczy, dlatego jest w DP, aktualnie jest on na wstrzymaniu, gdyż mamy Leo od Finów i na razie wystarczy. Możliwe że zrobimy go w przyszłości, kiedy uporamy się z ważniejszymi rzeczami.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 maja 2013, 14:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:43
Posty: 162
Lokalizacja: Łódź
Co za problem, żeby był w DP? Póki co, jest Leopard 2A4 od Finów i to jest główna rzecz. PT-91 można zrobić później, jak zrobi się najważniejsze. Proste.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL