Teraz jest 24 wrz 2018, 00:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lip 2012, 12:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2010, 20:07
Posty: 181
Model wygląda świetnie! Widzę tylko jeden mały problem z UV mapami kóła. Tekstura wymagałaby odrobiny więcej roboty, ale nie jest to coś trudnego. Wystarczy dodać trochę zarysowań, brudu, no i jakąś odpowiednio dobrą normal mapę oraz specular mape.

Życzę powodzenia :D

BTW. z kim miałbym się kontaktować, gdybym chciał pomóc przy tworzeniu moda?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2012, 13:21 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Zarejestruj się na forum i napisz w dziale rekrutacja. http://techgaming.zxy.me/prpp/index.php

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lip 2012, 21:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2010, 20:07
Posty: 181
Próbowałem się zarejestrować na forum, ale od dobrych 12 godzin nie dotarł do mnie e-mail aktywacyjny.

Czy da się mnie jakoś "ręcznie" aktywować? Moja nazwa użytkownika to "Trek".


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lip 2012, 08:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2010, 20:07
Posty: 181
Dzięki, już wszystko jest OK.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2012, 15:27 
Offline

Dołączył(a): 10 paź 2010, 13:26
Posty: 5
Eem... Korzystając z okazji - możecie coś zrobić z rejestracją na forum projektu? Nie można się rejestrować. :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sty 2013, 17:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:43
Posty: 162
Lokalizacja: Łódź
Model jest świetny.
Spodziewam się, że jego uzbrojenie to UKM-2000 bądź Mk 19.
Jest tylko pewien śmieszny fakt.
My nie użytkujemy Dzików-3 w wojsku.
Szukałem już wiele razy informacji na ten temat, i jedyne co znalazłem, to to, że Dziki-2 używa Żandarmeria Wojskowa w postaci 43 sztuk. Ale może czegoś nie wiem...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sty 2013, 18:56 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Jestem pewien że widziałem zdjęcia z Afganistanu z Dzikiem w barwach WP, oraz kilka artykułów dotyczących Dzika, który ma zastępować Honkera Skorpion w WP. Tutaj cytat z polskiej wiki: "Dziki-3 zamówiło też Wojsko Polskie. Dostawy mają się skończyć przed 2010 rokiem". Mamy 2013 rok. :)

Dodatkowy render :
http://piotrwiduchowski.pl/fora/polishforces/039.jpg

Niestety jak widać nie w wersji pustynnej, dodatkowo dostał bonusowe łaty. Dzięki temu wygląda trochę groźniej. :)

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sty 2013, 20:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:43
Posty: 162
Lokalizacja: Łódź
Ta informacja pochodzi z wikipedii z tego co wiem, a ja polecam stosować się do niej tylko w najgorszych wypadkach.
Nie wiem, oby był na stanie Wojska Polskiego, bo szkoda robić pojazd, który tak świetnie wyszedł, jeśli nie ma go na stanie WP.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 00:43 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Hmm przyznam że powstał niemały problem, ale nie szukamy winnego tylko rozwiązania... chciałoby się powiedzieć publicznie słowo na K, ale poklnę sobie pod nosem...

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 10:07 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
Pozostaje napisać nam pismo do WP by kupili Dziki-3 :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 10:10 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Dzik pojawi się na mapach z fikcyjnym konfliktem na terenie Europy Wschodniej i tylko tutaj. Myślę że taki jednorazowy wybryk fikcyjnego pojazdu w fikcyjnym konflikcie nikomu nie będzie przeszkadzać.

Zaczniemy przemalowywać Humvee usmc do map w afganistanie, być może pojawi się też Honker Scorpion-3 na mapach Irackich. Ale to już inny temat i inny wątek, chociażby ten: viewtopic.php?f=70&t=47016

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 14:09 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
pamiętaj darek ze jest nowy Hamvve teraz w (mam na mysli 1.0)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 15:49 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Tak tak, prawdopodobnie będziemy z niego właśnie korzystać. :)

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 20:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:43
Posty: 162
Lokalizacja: Łódź
No ale że to jest w niedalekiej przyszłości rozgrywany konflikt, to możemy ująć się lekką fikcją. Niemcy dali np. Pumę, której na razie mają... 4 sztuki? No nic. Cóż, jeśli my go nie wykorzystamy, to może zrobią armię iracką walczącą z insurgentami i jej dadzą dziki. :D (Irak posiada około 600 sztuk Dzików-3)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL