ddeo:
1. Nie kazałem nikomu prosić o dostęp do tego konta, ba pytałem kilka osób czy dać im uprawnienia administratora by sami mogli wrzucać rzeczy.
2. Konto było zakładane jako oficjalne, najpierw uzgodniłem to z Freszem i spytałem go o zdanie - gdy dostałem przyzwolenie, założyłem je w innym przypadku bym tego nie robił. Przypominam, że był nawet temat na starym forum PF i nie widziałem tam jakiś pretensji i sprzeciwów.
3. O Alpha testach napisałem tyle, że jest prowadzona rekrutacja BO BYŁA, podając link do odpowiedniego działu dodając "start wkrótce" (coming soon). Temat był, podania tam były więc nie rozumiem problemu? Podałem odnośnik do forum, gdzie rzekome zapisy na alpha testy były rzeczywiście prowadzone.
Paul:
4. Pisałem to, mój post został usunięty zaraz po. Dlatego bezpośrednim powodem dlaczego umieściłem opinię moją i nie tylko moją na temat tego syfu była ta cenzura. Zresztą nie tylko moje posty usuwano, cenzurowano itd. Zaraz po daniu sobie siana napisałem o to czy dać dostęp do profilu bodajże Freszowi lub Groberowi - zignorowali to.
5. Przypominam Ci, że projekt tak bardzo ogólnie zmartwychwstał nie dzięki Freszowi. To ja i koleś o nicku Wadziu napisaliśmy właśnie DO CIEBIE jako pierwsi, dostaliśmy całą paczkę tego co do tej pory zrobiliście i to my zaczęliśmy robić pierwsze rzeczy (Sokoła i Hinda od zera) by potem wejść we współpracę z Freszem, z którym zresztą byliśmy w jednym klanie i przekazać mu te pliki. Wadziu został później wyjebany bez powodu mimo to, że pracował nad Sokołem i dał Freszowi znać, że ma zawał na studiach. Nie widziałem ani jednego słowa wytłumaczenia od Fresza za to - to kolejny powód umieszczenia negatywnego wpisu.
6. Moje negatywne komentarze nie tyczyły się głównie pretensji do ekipy o wolne prace itd. pretensje były o to, w jaki sposób podejmowane są decyzje, to, że nikt nie miał szansy się wypowiedzieć gdyż Lider miał wszystko głęboko w dupie. Wystarczyło wejść na forum i przeczytać jakie były ataki na tego, który zaproponował jakąkolwiek broń (dobrym przykładem jest dyskusja na temat TORa i SAKO)
7. Grober umieszczał posty na tablicy profilu fb (i to jest bezpośredni powód czemu tutaj napisałem czytając tamte rzeczy). Wszystko wypieprzyłem odruchowo bo nie chciało mi się tego czytać i nie chciałem by ludzie czytali polaczkowe teksty. Poza tym dostałem kilka PW, których tutaj nie będę umieszczał gdyż to prywatne rozmowy ale zagwarantować mogę, że flame był.
Lajtus:
8. Tylko się się się nie o-o-opluj.
ps. polaczkowanie to styl życia, a nie narodowość.
Dodam jeszcze, że to jest właśnie polaczkowe myślenia.
Jeden profil jest już w miarę ogarnięty, uporządkowany, wrzucone zdjęcia podzielone na foldery:
http://www.facebook.com/PolishForces...i drugi, nowy, na którym nic nie ma:
http://www.facebook.com/PRPolishForcesWystarczy porównać oba i zastanowić się jaka w tym logika?