Teraz jest 14 lis 2018, 15:16

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2013, 14:43 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
Robię wnętrze rosomaka i potrzebuję zdjęć także gdybyście chcieli pomoc to poszukajcie mi tutaj jakiś mili ludzie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 mar 2013, 09:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sty 2007, 10:10
Posty: 917
Lokalizacja: okolice wawy
http://www.youtube.com/watch?v=sWYfFZdL2Tw może się przyda :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 maja 2013, 19:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:43
Posty: 162
Lokalizacja: Łódź
http://www.autoelektrobochnia.pl/index.php?t_str=KTO+ROSOMAK+od+%C5%9Brodka.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 maja 2013, 23:10 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
Niestety zrezygnowaliśmy ze względu na to iż jest mnóstwo inny rzeczy do zrobienia a zrobienie wnętrza + tekstury do niego zajęło by mi sporo czasu a ciągle się siłuję by skończyć podstawowego


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 maja 2013, 00:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:43
Posty: 162
Lokalizacja: Łódź
Kiedy to jest podstawowy. (mamy na myśli kbwp Rosomak, prawda?)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 maja 2013, 00:44 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
Nie zrezygnowaliśmy z rosomaka ooo nie co to to nie
ale z jego wnętrza
będzie takie okienko jak sie w warriorze


http://www.realitymod.com/forum/f128-po ... mak-6.html
tutaj można pośledzić progres


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 maja 2013, 09:18 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
A tak przy okazji bo nie pisałem o tym na tym forum, zrezygnowaliśmy z wersji M3 Rosomaka, gdyż już teraz trzeba by było przerabiać głównego Rosomaka, a nie widzimy większego sensu wykorzystania go w grze, tym bardziej że mamy 3 jeepy do użycia.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 maja 2013, 11:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:43
Posty: 162
Lokalizacja: Łódź
Nawet lepiej, jego prymitywna wieżyczka mnie dołowała, a o wiele lepszy wydaje się stary BRDM-2.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL