Teraz jest 17 lis 2018, 23:22

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 paź 2007, 15:30 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 29 lip 2007, 18:08
Posty: 74
Nowy problem....mapa mi sie zaladowala klikam na "Dołącz do gry" i...wywala mnie z gry...

Co mi radzicie ?


Ostatnio edytowano 7 paź 2007, 16:06 przez Dymek, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 15:47 
Offline

Dołączył(a): 1 lut 2007, 14:12
Posty: 297
Lokalizacja: Zaskoczeń
Osobiście nie mam pojęcia, ale najlepiej poszperać sobie na stronie http://www.firststrikemod.com/eu na forum, tam powinny być opisane wszelkie obecnie dostępne problemy.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 22:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
w 2142 tez to ci się przytrafia, na pewno to coś związanego z shaderami

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 23:22 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Jaką masz kartę graficzną ? .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 07:31 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 29 lip 2007, 18:08
Posty: 74
$towarzysz$ napisał(a):
w 2142 tez to ci się przytrafia, na pewno to coś związanego z shaderami


Niee w BF 2124 nigdy takie cos mi nie wyskoczylo.

@Blizzard_

Radeon X 1300 PRO


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 10:57 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Wyczyść może shadery
Moje Dokument --> BattleField 2142 --> Mods --> FirstStrike --> cache -----------> i usuwasz ten folder z śmiesznymi literkami i cyferkami :) .

Enjoy .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 15:14 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 29 lip 2007, 18:08
Posty: 74
Blizzard_ napisał(a):
Wyczyść może shadery
Moje Dokument --> BattleField 2142 --> Mods --> FirstStrike --> cache -----------> i usuwasz ten folder z śmiesznymi literkami i cyferkami :) .

Enjoy .


Moje Dokument --> BattleField 2142 --> Mods -->........i nie mam takiego czegos jak FirstStrike...mam tylko do wyboru:
2142_sp
bf2142

A moze zle sie zainstalowalo ?

@edit
Tak...przeinstalowanie moda pomoglo. Dziekuje wszystkim.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL