Teraz jest 17 lis 2018, 10:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 paź 2007, 15:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2007, 12:29
Posty: 13
Wiecie może czy jak zainstaluję tego moda to żeby grać w BF2142 muszę przeinstalować grę czy wystarczy go odinstalować?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 16:45 
Offline

Dołączył(a): 21 paź 2006, 09:47
Posty: 268
Lokalizacja: Częstochowa
Wystarczy kliknac ikonke Battlefield2142 i grasz :lol: a jak moda to ikonke First strike :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 17:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2006, 16:07
Posty: 714
Lokalizacja: Warszawa
I po pierwsze nieodpowiedni dział :stupid:

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 17:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sty 2007, 20:46
Posty: 1415
Lokalizacja: Poznań
Naprawdę nie wiem skąd się takie cudaki biorą..

_________________
damn you


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 22:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2007, 12:29
Posty: 13
Cravic napisał(a):
Naprawdę nie wiem skąd się takie cudaki biorą..


Cravic nie bądź taki do przodu bo Cię sznurówki wyprzedzą...

Jacaaa napisał(a):
NIektórzy nie są obeznani


To gdzie go miałem napisać? Żebym wiedział na przyszłość...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 23:25 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Co sie go czepiacie , w dobrym dziale napisał :) w końcu BF2142 ma 1 oficjalnego moda :!: .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 00:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2007, 12:29
Posty: 13
No i mam pierwszy problem. Po zainstalowaniu wszytko pięknie mapa się wczytała daję dołącz do gry i tu widzę swój pulpit w windozie :shock:
Jakieś sugestie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 00:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2006, 16:07
Posty: 714
Lokalizacja: Warszawa
Ja mam jedną Przestań grac w bf :D
A tak poważnie Reinstalacja gry wyczyszczenie rejestru katalogu z bf aktualizacja sterowników do karty graficznej , pobawienie sie ustawieniami grafiki ewentualnie format :twisted:

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 11:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2007, 12:29
Posty: 13
Ak-47 napisał(a):
Ja mam jedną Przestań grac w bf


Ciężko by ci było do tego mnie namówić...

Ak-47 napisał(a):
A tak poważnie Reinstalacja gry wyczyszczenie rejestru katalogu z bf aktualizacja sterowników do karty graficznej , pobawienie sie ustawieniami grafiki ewentualnie format


Gra jest świeżo po reinstalu sterowniki wszytkie mam najnowsze, grafikę w bf'ie mam ustawioną na full a format to rozwiązania na poziomie przedszkola... Ale i tak dzięki


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 12:31 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
sprobuj usunąć shadery --Moje dokumenty --> BF 2142 --> mods ---> FirstStrike --> cache ---> usuwamy te foldery z dziwnymi cyferkami i literkami .
Mam nadzieje , że pomogło :) .

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 12:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2007, 12:29
Posty: 13
dalej nic, zmieniałem grafikę na low też nic. Jak mapa się załaduje przez sekundę ją widzę a potem mnie wywala z komunikatem że bf wykonał nieprawidłową operację :cry:
Zainstalowałem patcha 1.1 i też nic


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 15:51 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 29 lip 2007, 18:08
Posty: 74
Mam dokladnie taki sam problem jak llamarop....


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL