Teraz jest 22 lis 2024, 23:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 344 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 cze 2008, 01:50 
Moderator forum

_Dominiko_PL napisał(a):
Hynol napisał(a):
Na razie to niech beta testerzy się przygotują na zalew spamu, bo dane personalne "wyciekły" z serwera EA.

czemu "wyciekły" wziąłeś w nawias? Sugerujesz że te dane zostały sprzedane czy co ?

Hmmm... Wyciekły wziąłem w nawias ponieważ dane nie są płynem i jako takie nie wyciekają. Ktoś je udostępnił albo ukradł zapewne. I bynajmniej nie sugeruje żeby to była EA która sobie w ten sposób robi czarny PR, bo to po prostu głupie jest.

PostNapisane: 18 cze 2008, 12:30 

ja tam myślę że EA na pewno sobie PCtów nie odpuści (za dużo $ do stracenia). Jeśli nie doczekamy się konwersji BC to na pewno za rok, dwa będziemy grać w BF3 :wink: A BF:H to jak dla mnie taki eksperyment (no i zapchaj dziurą też to można nazwać).

PostNapisane: 20 cze 2008, 01:44 
Moderator forum

$towarzysz$ napisał(a):
A BF:H to jak dla mnie taki eksperyment (no i zapchaj dziurą też to można nazwać).

Osobiście sądzę że BF:H ma na celu zabranie części graczy od Team Fortress 2 i przyciągnięcie ich do serii "Battlefield" by w przyszłości zgarnąć jeszcze większe kokosy. Gra będzie do ściągnięcia za darmo co tylko ułatwi sprawę ;)

PostNapisane: 20 cze 2008, 08:38 

Logiczna wypowiedź. Ale jak mówił kolo od BF:H w wywiadzie kiedy był tworzony projekt o BF:H to TF2 jeszcze nie było 8)

PostNapisane: 20 cze 2008, 12:49 

Jacaaa napisał(a):
Logiczna wypowiedź. Ale jak mówił kolo od BF:H w wywiadzie kiedy był tworzony projekt o BF:H to TF2 jeszcze nie było 8)

jasne 8)
Przecież sami mówili że wzorowali się na TF2

PostNapisane: 20 cze 2008, 18:16 

I kłania się czytanie ze zrozumieniem, było wspomniane a propo pytania dlaczego robią grę w stylu TF 2. Jako odpowiedź powiedział że mógłby powiedzieć że jest tworzona dłużej in TF 2, ale tak nie jest. Co więcej wskazał na niskie wykorzystanie (gatunku, niszy?) za wyjątkiem TF 2, co doprowadziło do decyzji o stworzeniu BF:H.

PostNapisane: 24 cze 2008, 10:54 

Dla czego niektórzy myślą ze BF:H jest wzorowany w 100% na TF2 ?
Z tego co wiem na rynku niema zbyt wiele "kartonówek" więc dla czego taka korporacja jak EA nie miała by stworzyć takowej gry :D
Gra będzie dostępna na lato czy w październiku , gdzieś czytałem że dopiero wtedy będzie można pobrać .

Szkoda tylko ze niema tylu pojazdów co w FH :twisted: , tylko tyle co zawsze jeden czołg , po jednym rodzaju jeep'ka dla dla strony...
A będzie Hanomag i M3 Half track ??
P.S.
KoNdZiO Niezły Avatar , to Saske i Naruto >>??<< [a skóra schodzi jak u Oro]

PostNapisane: 24 cze 2008, 16:26 
Moderator forum

1. Tak pisze się słowo => "dlaczego" 8)
2. Wzorować się na czymś w 100% to to samo co kopiowanie :wink:
3. Taka korporacja jak EA mogłaby i zrobi tą grę... po to by zrobić konkurencję TF2. EA to nie instytucja charytatywna, na odległość czuć że chce tym zagraniem powiększyć swoje przyszłe zyski :twisted:

PostNapisane: 24 cze 2008, 18:54 

Ragni napisał(a):
1. Tak pisze się słowo => "dlaczego" 8)
2. Wzorować się na czymś w 100% to to samo co kopiowanie :wink:
3. Taka korporacja jak EA mogłaby i zrobi tą grę... po to by zrobić konkurencję TF2. EA to nie instytucja charytatywna, na odległość czuć że chce tym zagraniem powiększyć swoje przyszłe zyski :twisted:

A po co robią gry?

http://www.gram.pl/news_8gviJ,e7_Battle ... _piec.html

PostNapisane: 24 cze 2008, 19:39 

Ragni napisał(a):
EA to nie instytucja charytatywna, na odległość czuć że chce tym zagraniem powiększyć swoje przyszłe zyski :twisted:

Każda firma prywatna robi wszystko dla zysku. To jest logiczne, a że EA widzi, iż tego typu gry są popularne i przynoszą dużo kasy ich twórcom postanowili troche zmienić taktykę (pewnie BF:H to taki prototyp-jak się taki typ gry przyjmie i jakie będą zyski). Chociaż w większości takich gier ludzie, którzy płacą są znacznie lepsi od reszty, tu ma być podobno inaczej, będzie można kupic dodatki (ciuchy itp) a kasa będzie płynąć w szeczególności z reklam. O ile mniejsze firmy nie mogą sobie na takie coś pozwolić, o tyle EA zrobiła takie zamieszanie wokół gry, że w dniu premiery, pełno osób wejdzie na ich strone, żeby ściągnąć i zagrać.

PS.
Jim napisał(a):
Ragni napisał(a):
http://www.gram.pl/news_8gviJ,e7_Battlefieldow_piec.html

Hmm, ciekawie się zapowiada. 3 inne BFy... Może jednak wieści o BF3 to nie był fake.

PostNapisane: 24 cze 2008, 19:43 
Moderator forum

Jim napisał(a):
A po co robią gry?

O ile w przypadku normalnych tytułów cel robienia gry jest oczywisty... o tyle w przypadku gier dostępnych do ściągnięcia za darmo trzeba widzieć tzw. drugie dno :wink:

Pozdro.

PostNapisane: 24 cze 2008, 20:39 

Nie powiem,dzisiejszy wywiad z Benkiem zaintrygował mnie.Kluczowy dla serii tytuł ?Pewnie pecetowa wersja bf 3.

Cytuj:
Następna pozycja realizowana jest we współpracy z koreańskim oddziałem Neowiz, którego zadaniem jest obecnie nadzorowanie rozgrywki w turniejach FIFA Online. Produkcja ta ma być dostosowana w pełni do potrzeb koreańskiego rynku.

Bfa tylko dla skośnookich ?Dziwne :?

To policzmy:
1.Bad Company
2.Heros
3.Kluczowy bf
4.Koreański bf
5.No i piaty niewiadomy bf(obstawiam wersje mobile[komórkową]) :D

No chyba że ten tajemniczy nr 5 to tylko bf2 nad do którego wydadzą patcha 1.5

Oj namieszali,namieszali...

PostNapisane: 25 cze 2008, 09:19 

http://www.gram.pl/news_8gviJ,e7_Battle ... _piec.html

Taktyka czy nie taktyka (odnosnie BF: H)- ja uwazam, ze EA popelnia blad rezygnujac z rynku PC dla powaznych produkcji.

Tworcy oczywiscie pomineli temat platformy, na jakie beda wydawane te wszystkie nowe- zapowiadane gry. Od czasu BF: BC trend jest juz jednak widoczny. Sprzedaz gier na konsole jest bardziej dochodowa i po prostu taka sprzedaz jest wieksza, nazwijmy to prawem rynku.

Ten news jest troche niescisly, co troche rzutuje na jego "wartosc". Moj kolega od grubo ponad tygodnia pogrywa w BF:BC, a oni 24 czerwca pisza o: "dostepnosci pod koniec tygodnia" (mozne chodzi o dostepnosc w "sklepach internetowych", bo na aukcjach internetowych jest juz sprzedawanay od jakiegos czasu z mozliwoscia odbioru od reki...). Wrazenia z placu boju (kolegi) sa takie, ze w stosunku do BF2 jest oczywiscie duzo lepsza grafika i kazdy kto do niego przyjdzie cieszy sie jak dziecko z tego, ze mozna odstrzelic pojedyncze cegly... kazdy to zauzwaza i tylko to. Ponadto problemem jest gra na joy'u BF + Joy = no fun. To oczywiscie zdanie osoby, ktora w ta gre grala, ja jeszcze jej nie widzialem na oczy i z uwagi na "konsolowa polityke EA", nie zalezy mi tak bardzo, aby ta gre zobaczyc.

"Pewnie pecetowa wersja bf 3." - ja sobie pozwole byc pesymista.

Nie jestem tez spokojny o "5 battlefieldow". Jeden bedzie pewnie nastepnym battlefieldem na konsole (Xbox360, PS3), dwie nastepne produkcje beda na PC'ta, rownie powazne co BF:H tj. przykladowo Battlefield: Puzzle i Battlefield: Lego Wars, a ostatnie dwa produkty pewnie jak sie okaze- jeden na PSP, a drugi Battlefield: Tenis na pomyslowy Joy Nintento Wii.

Tak wiem- jestem zlym wrozem.

PostNapisane: 25 cze 2008, 12:40 

Dokładnie chcę jeszcze dodać że wielu wydawców nie wydaje gier na PC z powodu................. piractwa. Coraz więcej ludzi w ten sposób zdobywa gry i w ten sposób inwestorom sie nie opłaca wydawać gier na PC.

PostNapisane: 25 cze 2008, 13:02 

Olek363 napisał(a):
Dokładnie chcę jeszcze dodać że wielu wydawców nie wydaje gier na PC z powodu................. piractwa. Coraz więcej ludzi w ten sposób zdobywa gry i w ten sposób inwestorom sie nie opłaca wydawać gier na PC.

zomg ale nie jak chcą pograć online!
oraz:
viewtopic.php?f=5&t=18973&start=390#p425096

[GCA] | www.goldencamels.com

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 344 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2