Teraz jest 14 paź 2019, 20:57

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 paź 2010, 15:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2007, 20:10
Posty: 6
Lokalizacja: Konin
Chciałbym pobrać grę loguję się do konta które działa naBC2 BF 2142 a pyta mi się o weryfikację maila niby wysyła mi link potwierdzający maila i co czekam 3 miesiąc .Zakładam konto na ten sam nick Basia29PL i piszę że nick zajęty to znaczy że konto istnieje .Konto założone na samym początku gry !!

We have resent your activation mail. taki komunikat i czekam do śmierci na maila .Żadnego maila nic !!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2010, 00:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2010, 16:16
Posty: 49
Napisz do Ea live czat: support.ea.com/chat , oczywiście po angielsku napisz że nie możesz aktywować konta i oni sami to zrobią.
"Konto założone na samym początku gry !!"
Założone w closed becie?

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2010, 00:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2007, 20:10
Posty: 6
Lokalizacja: Konin
To była beta !!Potem założyłem następne konto i chodzi a to stare nie.!!Tak jak wcześniej pisałem żołnierz Basia29PL jest nie dostępny wiec zarejestrowany !Zobaczymy napiszę maila do EA !!

W koncie EA to globalne jeśli można tak nazwać widać wszystkich żołnierzy i gry a tego co che odzyskać niestety nie !!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2010, 22:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2010, 16:16
Posty: 49
Popracuj nad wypowiedziami nie mogę się połapać o co w czym chodzi.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2010, 00:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2007, 20:10
Posty: 6
Lokalizacja: Konin
Założyłem żołnierza na innym mailu a myślałem że to nie ma znaczenia .Napisem na pomocy i podali mi link do resetu hasła na koncie tylko jak zaczołęm resetować hasło to pojawił się naspis konto nie aktywne i nie mogę nawet zresetować hasał .To jest tak pokręcone że nawet z pomocy nie wiedzą o co komon !!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2010, 00:43 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Nazwa żołnierza i nazwa konta to co innego, możliwe że np. przy logowaniu się mylisz te nazwy i stąd błąd, ale nie wiem. Przeszukaj folder "spam" w e-mailu, może gdzieś tam siedzi jeszcze kod do weryfikacji

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 paź 2010, 00:11 
Offline

Dołączył(a): 14 paź 2010, 16:31
Posty: 2
witam
mam podobny problem :( 2 dni temu zarejestrowalem sie na BF:H , stowrzylem sobie 3 bohaterow i pogralem 2 dni bez przeszkod ... dzis wchodze zeby zagrac a tu taki psikus :
http://img686.imageshack.us/i/aaarh.png/
jakas dziwna weryfikacja konta ... wciskam na link weryfikacji ale od 2 dni nie dostaje zadnego maila z weryfikacja , a wybierajac opcje oddnowienie hasla wyskakuje ze konto nie ma weryfikacji i nie da sie odnowic :( wiec bledne kolo :( co mam zrobic aby zadzialalo ?! help me

ps.zrobilem nowe konto na inny e-mail (dzis) i chodzi ale jak dlugo ?? nie wiem ...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 paź 2010, 09:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2010, 16:16
Posty: 49
Napisz tutaj: http://www.support.ea.com/chat oczywiście po angielsku. Powiedz, że masz problemy z weryfikacją konta i oni sami za ciebie powinni aktywować je. Przynajmniej ja tak miałem.

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 paź 2010, 18:20 
Offline

Dołączył(a): 14 paź 2010, 16:31
Posty: 2
oki ale wchodzi mi znow jakis login i haslo jak wchodze na ta strone co podales ... jaki mam wpisac login i pass ?? jak wpisalem swoj email i haslo to przeszlo mi na stronke :
http://img820.imageshack.us/img820/60/aaamu.png

ale nie mam tu bF:h :( mam zakladac jakis nowy topic czy jak ??

sorka ze tak pytam ale ja zielony :|


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL