Teraz jest 27 maja 2018, 09:57

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 paź 2010, 19:23 
Offline

Dołączył(a): 6 paź 2010, 19:08
Posty: 2
Czesc. Dzis chcialem sobie pograc pierwszy raz w bf heroes ale po odpaleniu gry mam czarny ekran muzyka leci a ja nic nie moge zrobic, jedynie wylaczyc przez procesy. Czytalem cos o shader pixel, jaka wersja jest wymagana? I czy jak ja pobiore to nic sie nie stanie z kompem ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2010, 19:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2010, 02:46
Posty: 551
A jaką masz kartę graficzną? Shader pixel to nie jest żaden program tylko jeden z parametrów karty graficznej. Twoja zapewne go nie ma i dlatego gra nie bangla


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 paź 2010, 20:15 
Offline

Dołączył(a): 6 paź 2010, 19:08
Posty: 2
Moj komp jest stary na ogol ma jakies 8lat..

AMD Athlon(tm)XP 1800+ 1.49 GHz, 640mb ram


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2011, 14:49 
Offline

Dołączył(a): 2 lut 2011, 10:40
Posty: 1
Mam ten sam problem.Mogę oczywiście użyć nowego kompa,ale pisze,że Firefox nieodpowiedni.Niedługo pobiorę nowszy Firefox i wtedy zobaczę.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL