Teraz jest 17 paź 2019, 14:49

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lis 2010, 14:03 
Offline

Dołączył(a): 5 wrz 2009, 16:24
Posty: 52
A więc mam pewien problem z battlefieldem na windows 7. Po chwili gry dostaje dc i wszystko powtarza się za kazdym razem. Może mi ktoś pomóc?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2010, 23:51 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2010, 19:46
Posty: 24
Może punkbuster?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lis 2010, 13:33 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2010, 15:08
Posty: 3
a jakis komunikat sie pojawia? czy Cie tak poprostu wywala z gry?
troche wiecej szczegolow, ciezko cos zaradzic jak sie nie wie dokladnie o co chodzi :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL