Teraz jest 12 lip 2020, 04:47

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lip 2010, 12:49 
Offline

Dołączył(a): 20 lip 2010, 12:07
Posty: 1
Witam potrzebuje pomocy :
-założyłem konto
-pobrałem grę
-włączyłem pb i bez błędu
-następnie włączam play NOW gra mi się ładuje (jest to takie same okienko jak przy pobieraniu gry) i pojawia mi sie czarne okienko z ramką Battlefield Heroes i zanim się połączę to wyświetla mi się ( Program BFHeroes.exe przestał działać. program przestał działać z powodu wystąpienia problemu.System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie.)
-NO I WŁAŚNIE NIE MOGĘ ZNALEŹĆ ROZWIĄZANIA ANI WINDOWS


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2010, 21:12 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3927
Lokalizacja: Białystok
Podaj, jaki masz sprzęt

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 sty 2011, 20:16 
Offline

Dołączył(a): 2 sty 2011, 19:41
Posty: 11
Mam to samo z inną grą M&B Ogniem i Mieczem Dzikie Pola wymagania spełnia , musiałem odac grę do sklepu na gwarancie bo nic nie pomagało pisałem nawet do firmy cd-project i nic .


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL