Teraz jest 16 lis 2018, 03:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 mar 2011, 17:15 
Offline

Dołączył(a): 28 mar 2011, 17:08
Posty: 1
Witam gram commando royalsem i mam pewne kłopoty.
Gdy odpalam zooma P.przycisk myszy i próbuje strzelić L.przyciskiem myszy.
Muszę poczekać kilka sekund, chodzi o to iż próbując strzelić gra nie reaguje i po paru sekundach w trybie zoom dopiero mogę oddać strzał.
Po drugie Jest podobnie bo czasami zamiast strzału następuje zmiana broni albo zużywa mi bandaż.
Oczywiście wszystko dzieje się w trybie zooma(celownika) snajperki.
Pozdrawiam i proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 mar 2011, 21:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2010, 19:22
Posty: 164
Lokalizacja: wroga została znaleziona.
Też tak kiedyś miałem i po pewnym czasie samo przeszło :?

_________________
Bo jedni wolą spać, a drudzy chlać po parkach, a my wolimy grać po nocach w Strike at Karkand.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL