Teraz jest 21 wrz 2018, 09:51

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: bfheroes.exe
PostNapisane: 16 lip 2011, 16:08 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2011, 15:55
Posty: 4
Witam mam problem z grą. Włanczam bf-a h i wyskakuje mi bład bfheroes.exe . Wie ktos o co moze chodzic ?? zainstalowalem kilka programow np net framework 3.5 java service pack 3 i nic ;/.Mój komputer :
Procesor 1,60 GHz
Ram 768
Karta Graficzna NVIDA GeForce2 MX/MX 400


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lip 2011, 21:18 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Gra nie pójdzie na tej karcie grafiki, bo nie obsługuje pixel shader w wersji 2.0 lub wyższe

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2011, 16:11 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2011, 15:55
Posty: 4
Dzięki za odpowiedz :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL