Teraz jest 19 sie 2018, 01:32

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 lis 2011, 17:41 
Offline

Dołączył(a): 2 lis 2011, 17:22
Posty: 1
Siema, mam pewien problem brzmi tak: kiedy włączam battlefield heros przez stronkę wyświetla mi się aktualizator już działa co z tym zrobić dodam ze mam win7 i menadżer urządzeń trochę inaczej wygląda niż na xp


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lis 2011, 21:44 
Offline

Dołączył(a): 9 mar 2010, 18:34
Posty: 9
Co ma menadzer urzadzen do bf?
Jesli chodzi Ci o menadzera zadan to wyglada tak samo i dziala tak samo jak w windzie xp, 98 a nawet 95. Znajdz proces w PROCESACH i go wylacz (prawy przycisk na nim i sruuu).

Czyli Ctrl+Alt+Del - wybierasz menadzera zadan i zakladka procesy i tam znajdujesz proces i go zatrzymujesz. Czy wczesniej gra chodzila Ci normalnie? Bo mozliwe ze problem tkwi w innym miejscu. Mozliwe ze odpalasz bf z przegladarki w wersji 64 -ro bitowej a niestety bfheroes to aplikacja 32 bitowa - wtedy przelacz sie na 32 bitowa.

mam nadzieje ze pomoglem
pozdrawiam :)
giebe


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL