Teraz jest 24 paź 2019, 03:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2007, 20:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sie 2007, 14:01
Posty: 31
Lokalizacja: Grudziądz
Proszę pomóżcie, Sandbox mi nie działa zassałem go za pomocą Modjiva i zainstalowałem. Włączam i nagle jakby się włączał bo czarny ekran się robi i po 2 sec, wychodzi do systemu/pulpitu.

Pomóżcie.. wszak jesteście ekspertami..

_________________
F35B Airshow (real, not game) - http://www.youtube.com/watch?v=ZBt-aQ1vObM&feature=related


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2007, 11:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sie 2007, 14:01
Posty: 31
Lokalizacja: Grudziądz
Dobra sandbox działa po spatchowaniu BF 2 v1.41 .




Ale jak w to grać???
:lol: :omg:

_________________
F35B Airshow (real, not game) - http://www.youtube.com/watch?v=ZBt-aQ1vObM&feature=related


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2007, 15:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2007, 22:32
Posty: 152
Lokalizacja: Wrocław
heh chodzisz i budujesz ;]
W menu głównym masz Przewodnik (zamiast BFHQ)

_________________
www.forgottenhonor.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2007, 11:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sie 2007, 14:01
Posty: 31
Lokalizacja: Grudziądz
Czy do sandboxa trzeba pobrać jakieś map packi?
I czy możecie mi podać jakiegoś linka żeby pobrać patcha do BF2 1.41?

I żeby nic się nie działo bo ostatnio miałem po włączeniu BF 2 v1.4 i chciałem zagrać to nie znalazł serverów i w ogóle było całe przeźroczyste menu i różowe na różne kolory sie mieniło...

_________________
F35B Airshow (real, not game) - http://www.youtube.com/watch?v=ZBt-aQ1vObM&feature=related


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2007, 13:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2007, 11:26
Posty: 122
Lokalizacja: Olsztyn
Pieczara666 napisał(a):
Czy do sandboxa trzeba pobrać jakieś map packi?


Nie

Cytuj:
I czy możecie mi podać jakiegoś linka żeby pobrać patcha do BF2 1.41?


http://www.google.pl :omg:

_________________
brrrruum http://plfoto.com/127713/autor.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2007, 19:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sie 2007, 14:01
Posty: 31
Lokalizacja: Grudziądz
Wiem że truje dupe itp ale czy da się w to grać multi?
Jak wciskam w menu wielu graczy i chce się połączyć z serwerwem
to on włącza normalnego bf 2 i dalej zaczyna mnie łączyć z wybranym serwerem ale to już jest inna gra i tam niemożna robić różnych rzeczy jak w sandboxie.. :lol:

_________________
F35B Airshow (real, not game) - http://www.youtube.com/watch?v=ZBt-aQ1vObM&feature=related


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2007, 20:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2007, 14:52
Posty: 231
Lokalizacja: Lubin
bo musisz filtry zaznaczyc, np. ten sam mod

_________________
Obrazek
One-Shoot One-kill No-Luck- Just-Skill


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2007, 09:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sie 2007, 14:01
Posty: 31
Lokalizacja: Grudziądz
Działa !! Udało mi sie!!!

Tylko że tym razem jakieś 15 min grania i sandbox mi sie wyłącza i muszę
od nowa go włączać ... Włączam i znowu się wyłącz po 15 min... :roll:

_________________
F35B Airshow (real, not game) - http://www.youtube.com/watch?v=ZBt-aQ1vObM&feature=related


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2007, 17:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2007, 22:32
Posty: 152
Lokalizacja: Wrocław
Heh szczęście w nieszczęściu,
heh przy twoim komputerze powinno wszystko picuś glancuś chodzi ;)
a tu du*pa, spróbuj ściągnąć Sandboxa z innego źródła (jeśli to był modJive to ściągnij ze oficjalniej strony SB)

_________________
www.forgottenhonor.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 00:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2006, 17:18
Posty: 1165
Lokalizacja: snikont :-p
Do SB sa updejty , aktualny to D (0.5d) raczej powinno pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 07:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sie 2007, 14:01
Posty: 31
Lokalizacja: Grudziądz
Po apdejcie wszystko działa...

Nie chce tworzyć nowego postu więc napisze tu.

Na serwerach sandbox bardzo często jest mapa "the clearing"
i np: gram sobie na gulf of oman i nagle zaczyna ładować tą
mapkę ale mnie wywala . Nie wiecie skąd sciągnąć tą mapke?
Szukałem tej mapki w google ale nic nie znalazłem ..
Ta mapka występuje naprawdę bardzo często.
Proszę o pomoc..

(O i jeszcze jak instalować mapy ?)

_________________
F35B Airshow (real, not game) - http://www.youtube.com/watch?v=ZBt-aQ1vObM&feature=related


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 14:43 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
Pieczara666 napisał(a):
Po apdejcie wszystko działa...

Nie chce tworzyć nowego postu więc napisze tu.

Na serwerach sandbox bardzo często jest mapa "the clearing"
i np: gram sobie na gulf of oman i nagle zaczyna ładować tą
mapkę ale mnie wywala . Nie wiecie skąd sciągnąć tą mapke?
Szukałem tej mapki w google ale nic nie znalazłem ..
Ta mapka występuje naprawdę bardzo często.
Proszę o pomoc..

(O i jeszcze jak instalować mapy ?)


Ta mapa już jest w sandboxie...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2007, 15:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sie 2007, 14:01
Posty: 31
Lokalizacja: Grudziądz
Mapa "The Clearing" działa mi w trybie single a w multi nie chce działać
i od razu jak ładuję w multi to mi wyłącza sandboxa.



Naprawdę nie mam pojęcia o co mu chodzi...

_________________
F35B Airshow (real, not game) - http://www.youtube.com/watch?v=ZBt-aQ1vObM&feature=related


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2007, 22:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 16:09
Posty: 1457
Lokalizacja: Kielce
Ja nie instalowałem żadnych dodatkowych map do SBX, a Clearing chodzi mi bez problemów.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2007, 23:43 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
Pieczara666 napisał(a):
Mapa "The Clearing" działa mi w trybie single a w multi nie chce działać
i od razu jak ładuję w multi to mi wyłącza sandboxa.



Naprawdę nie mam pojęcia o co mu chodzi...


Może odinstaluj i zainstaluj moda.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL