Teraz jest 19 wrz 2019, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 kwi 2010, 21:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Ściągnąłem sobie moda sandbox_1.0.1_2.Instaluje się ładnie.Ale gdy go próbuje odpalić wtedy pojawia się czarne okno i wyskakuje błąd.Ściągałem z tego źródła:http://www.moddb.com/mods/bf2sandbox/downloads/bf2sandbox-10.Co mam robić?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 kwi 2010, 22:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2614
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Bo jestes ci*a i brak mi slow do Ciebie, po pierwsze to sciagaj ten podpis bo mi Ciebie zal.
____
Rozwiazanie to
Kod:
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\sandbox

Uruchom aplikacje "Start Normal" a najlepiej zrob odrazu skrot tego na pulpicie.

Do zamkniecia.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL