Teraz jest 16 cze 2019, 09:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 maja 2011, 15:58 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
Sorka że postem pod postem.

Twórcy ZNOWU przełożyli datę wydania ^^ ale pokazali nam parę ładnych map, i z tego co mi wynika to że w 3.1 będziemy mogli grać Belgią. A oto mapy:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

A na tej mapie widzimy Belgijską flagę ;]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Upkejdź

Twórcy pokazują nam filmik z nowymi bajerami 3.1, a oto link do filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=NKJzg5Kr ... ideo_title


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 maja 2011, 09:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
BF1918 3.1 już wyszedł.
http://en.inside1918.net
Obrazek

_________________
Obrazek
Obrazek


Ostatnio edytowano 21 maja 2011, 19:27 przez hanskloss, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 maja 2011, 09:36 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
Dzięki hankkloss za uwagę nad modem.... + dla ciebie i wielkie podziękowania ;]

P.S nie było mnie na GG bo robiłem defragmentacje dysku


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2011, 18:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
O kurczę pióro!
nie widzi mi w custom game bf1918 mimo ze juz niby do mods zainstalowalem!
poza tym mam problem z konfiguracją teamspeaka
jakie jest hasło do serwera ktorego adres juz gdzies tu podany zostal?

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2011, 09:29 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
Hasło?

Jakie hasło do czego TS'a czy BF1918? Bo w BF1918 raczej nie ma hasła na serwer [no chyba że są jakieś rozgrywki klanowe ^^].

A odinstalowałeś poprzedni folder 3.0?

Jeżeli nie to nie dziwię się że nie działa....... ;]

Instalacja:

Odistalawujemy folder z wersją 3.0.
Pobierami i instalujemy moda w foldzerze z modami w BF 42[np: M:\Gry\Battlefield1942\Mods\Bf 1918
Upewniamy się że mamy najnowszą wersję gry [1.6]
Wchodzimy do folderu tam gdzie mamy Bf 1918, i szukamy programu .exe
Jeżeli nie mamy, wchodzimy przez Custom
I włączamy.

Miłego grania ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 maja 2011, 21:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
Dzieki wielkie. :)
wszystko ok ale mi o haslo do serwera teamspeak chodzilo.
bo ząda. :shock:

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 maja 2011, 12:34 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
Hmmm

TS........ zobaczmy

raczej jeżeli tobie chodzi o serwer TS inside1918 to nie ma hasła a tak ogólnie to już nie wiem, bo kiedyś TS był prostym programem a teraz to robią z tego jakieś jaja......


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 maja 2011, 18:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
chodzi o to ze kiedys mr J cos wspominal ze na teamspeak zaprasza i adres podal o FHSW chodzilo. No i w koncu to zainstalowalem wpisalem adres i zaządal hasla. jak jest w bf1918 nie wiem. A| tak bajdełej to gdzie są Scharnhorst i Gneisenau na mapie Bitwa pod Falklandami?a? :mrgreen:
Szkopki nie przykładają się zbytnio do realizmu jak Japońce.Ale mod ogólnie wporzo i może się podobać. 8)

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 maja 2011, 19:05 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
szkopy, żółtki ? jeden rydz .........


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 maja 2011, 21:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2008, 16:14
Posty: 251
Lokalizacja: Bydgoszcz
I to jest właśnie dobijające że niemiaszki nic nie robią z tymi "latkami" "fixami" które wypuszczają Japończyki....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 maja 2011, 22:09 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
heh po prostu szwaby tyle piją piwa i jedzą kiełbasy że głowa mała.........


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 maja 2011, 19:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
:shock:
Fuckt fucktem ze nie moge pograc z teamspeakiem bo nie moge z powodu braku hasla do serwera
sie tam zalogowac.Motyla noga! A i na FHSW pustki kurcze pioro! :cry: mialem nadzieje jeszcze popykac z Wami z mozliwoscia bezposredniej komunikacji, bo to ulatwia no i to niesmiertelne: czek siks czek siks :lol: A szkopiszcza moglyby siem trochu postarac; FHSW wyznacza poziom do którego dążyć powinni wszyscy modderzy,o. A kiedy bedzie FHSW 0.5? sorry ze tutaj o tym ale tam na wątku puchy.Pozdrawiam wszystkich zaangazowanych.

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 maja 2011, 20:52 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
Vau napisz w dziale o fh

sry literówka ^^


Ostatnio edytowano 3 cze 2011, 22:54 przez KaZe703PL, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2011, 22:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2011, 22:52
Posty: 142
KaZe :?: :?:

_________________
VaU
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 cze 2011, 18:57 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3922
Lokalizacja: Białystok
Jeśli ma to być realistyczny mod to trzeba będzie przez tydzień siedzieć w okopie, rzucić gaz musztardowy i zginąć, kiedy wiatr się odwróci :?

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL