Teraz jest 8 sie 2020, 17:27

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem ; (
PostNapisane: 17 lis 2011, 16:06 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2011, 15:09
Posty: 5
Witam.
Jestem nowy na forum, mam battlefielda 2 i chciałem zainstalować moda Combat oraz MW i pod czas odpalenia jednego z modów pojawia się czarny ekran i się gra wyłącza.
Podstawka działa mi normalnie.. Proszę o szybką pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 17 lis 2011, 16:18 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Super, że podałeś konfiguracje swojego komputera oraz jakie patch'e masz zainstalowane...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 17 lis 2011, 16:33 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2011, 15:09
Posty: 5
A no sorki nie wiedzialem ze trzeba

System - Win XP SP2
Procesor - intel(R) Pentium(R) M
Processor 1600MHz
589MHz, 512 mb ram
Karta Graficzna - Ati Mobility radeon 9000

Nie instalowałem żadnych patchy, mam wersje gry 1.0.2442.0


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 17 lis 2011, 16:45 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Przeczytaj:
viewtopic.php?f=37&t=11427
Zainstaluj patch'e a następnie znajdź wersje moda odpowiadającą patch'owi.
Gra oryginalna?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 17 lis 2011, 16:48 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2011, 15:09
Posty: 5
Heh... Pewnie że tak, mam słbay sprzęt, a mój kumpel ma BC2 i mu już dwójeczka nie potrzebna więc mi dał ; )

Zobaczymy co z tego wyniknie :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 17 lis 2011, 18:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
po 1- na tym kompie o czym innym niż Karkand Infantry only zapomnij, a co dopiero o modach...
po 2- wpierw instaluje się patche, potem mody, bo bez najnowszej wersji zwykle nie chodzą

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 17 lis 2011, 21:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Ja chciałem historie PR'a zobaczyć to długo kusiło mnie żeby wrócić do 1.0(taka wymagana), ale jednak się powstrzymałem.
Racja, warto zobaczyć na datę wydania moda. Niektóre starsze mody wymagają starszych patchów, ale objawy są takie same jak w nowszych ze starą wersją.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 18 lis 2011, 13:46 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2011, 15:09
Posty: 5
hmm... to chyba przez patche, a co do sprzętu to na najniższych detalach gra chodzi płynnie, nie mam wgl lagów gdzie wchodzę na serwery gdzie jest po 40 osób, widoczność mam na 90. Zawsze wyłączam wszystkie programy podczas grania.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 19 lis 2011, 00:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Stopniowanie jakości detalów w PR'ze(jak i większości modów) nie działa, jak jest model to jest jeden(zazwyczaj), jest najwyższej jakości, więc ustawienia obniżają tylko "zaje*stość" map.

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 19 lis 2011, 13:13 przez Sasquacz, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 19 lis 2011, 10:18 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2011, 15:09
Posty: 5
Wgrałem patche 1.41 potem 1.50 i odpala sie mod ale jak chce odpalic go na singlu to po zaladowaniu mapy i wcisnieciu "wejdź do gry" wywala mnie do pulpitu


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 19 lis 2011, 12:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lis 2010, 13:02
Posty: 421
Lokalizacja: fotel przed komputerem
większość modów jest pod multi, nic na to nie poradzisz

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem ; (
PostNapisane: 1 cze 2013, 18:41 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2013, 18:33
Posty: 1
Witam jestem nowa na tym forum... tez tak mam ze mnie wywala do pulpitu. ale nie wiem co sie dzieje.

_________________
warsztaty kosmetyczne


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL