Teraz jest 21 wrz 2018, 04:29

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lip 2008, 20:18 
Offline

Dołączył(a): 11 lis 2005, 00:44
Posty: 78
Jak rozwiązać problem wywalania przez PB?

Instalacja z tej strony:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf2.php

nie pomogła. Co radzicie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2008, 21:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2007, 09:05
Posty: 339
Lokalizacja: Olsztyn
odpowiedź jest prosta przestań cheatować:P

w bf2\pb powinieneś mieć pnkbstrb.exe to chyba go instaluje ale nie jestem pewien (w Americas Army działa) 8)

P.S. może nie jestem pomocny ale wnerwiony bo dostałem bana na Heroes.fr (może słaby serw ale gdzie grać jak inne pełne na rusian reality?)
za obserwowanie maina mecu a ruscy vr64 clan za ostrzeliwanie jej czołgiem nie........... :evil:

_________________
Obrazek
"Nobody asks to be a hero, it just sometimes turns out that way"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2008, 22:41 
Offline

Dołączył(a): 14 maja 2006, 22:56
Posty: 380
Lokalizacja: Lublin
Cytuj:
Jak rozwiązać problem wywalania przez PB?

jaki masz komunikat?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2008, 22:53 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
Nie wiem jaki błąd ci wyskakuje i dlaczego chcesz go upadate'ować ale jeśli już się na to zdecydowałeś to spróbuj zrobić update ręcznie. Tu masz link do instrukcji ;) http://www.realitymod.com/forum/f27-pr-help-hardware-support/42895-problems-punkbuster-solutions-here.html

EDIT: Link już działa ;)

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Ostatnio edytowano 13 sie 2008, 17:15 przez Ragni, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2008, 16:51 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2006, 01:07
Posty: 142
Lokalizacja: Wrocław
Hej

A ja mam co jakis czas (najczesciej na Fools Road) taki komunikat:

http://img247.imageshack.us/img247/9181/pblu0.png

Zrobilem aktualizacje zgodnie z ta instrukacja: http://www.codserwis.pl/readarticle.php?article_id=168 i lipa, zadnych zmian nie ma.

Pozdrawiam.

_________________
Roziu<RangersPL>
http://rangerspl.pun.pl

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2008, 20:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 16:09
Posty: 1457
Lokalizacja: Kielce
U mnie to pomogło http://files.filefront.com/pbsvcexe/;85 ... einfo.html

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2008, 20:11 
Offline

Dołączył(a): 8 kwi 2007, 11:06
Posty: 235
Lokalizacja: CPM1a :P
Roziu, mialem to samo.

sprawdz w procesach czy masz odpalony PnkBstrA i B. jesli nie bedzie tego B to uruchom go start\uruchom.

mi pomoglo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2008, 20:14 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2006, 01:07
Posty: 142
Lokalizacja: Wrocław
Dzieki wielkie :)

_________________
Roziu<RangersPL>
http://rangerspl.pun.pl

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2008, 14:51 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2006, 01:07
Posty: 142
Lokalizacja: Wrocław
Hej.

Lipa na maxa z tym PnkBstr !!! nie wiem juz o co chodzi. Wykopuje za brak PnkBstrB.exe
Updates nic nie daje, a reczne odpalenie PnkBstrB.exe nie dziala. Przeinstalowalem cala gre i tez nic, ma moze ktos jeszcze jakies pomysly? Dziwne jest to, ze na polowie map mozesz grac bez PnkBstrB.

PnkBstrB znajduje sie na C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\pb jak sie go uruchomi recznie to niestety wylacza sie po ok. 20 sekundach.

Pozdrawiam.

_________________
Roziu<RangersPL>
http://rangerspl.pun.pl

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2008, 18:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 gru 2003, 20:46
Posty: 97
Lokalizacja: Kotlina Kłodzka
Spróbuj wg instrukcji z poniższego linka, powinno pomóc.
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=37&t=24830

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 wrz 2008, 09:47 
Offline

Dołączył(a): 25 maja 2008, 16:17
Posty: 9
Co do problemu z Handshaking Failed PunkBustera oto jest moja metoda która dla mnie i dla kilku innych osób działa :P

"Witam!
Przedstawię tu sposób w jaki udało mi się wkońcu pokonać ten zryty błąd...
Był już na tyle upierdliwy żę WCALE już nie mogłęm grać...
Sposób jest prosty więc każdy powinien sobie poradzić
A więc ja zrobiłęm tak:

Skopiowałem plike PR.EXE z folderu mods/pr/ do folderu głównego gry BF2
Osobiście musiałem zrobić to w pliku tekstowym ale Wam to ułątwię i dam gotowy plik który także umieścicicie w głównym fodlerze bf2 - http://rapidshare.com/files/141988438/fix.bat.html
Następnie utworzyłem skrót tego pliku fix.bat i jeśli dodajecie jakiś swoje parametry (np. inna rozdzielczość niż dostępna w grze) to edytujecie ten plik fix.bat i wyglada to tak

Del "pb\pbns_c.dat"
Start "Project REality Launcher" "PR.exe" *tu doadałem swoje parametry czyli +szx 1440 +szy 900*
Exit

No i oczywiście możęcie zmienić ikonke tego skrótu i nazwać go PR i odpalać nim gre. Mi jak narazie działa "

Made by LuQeRo przy pomocy kilku stron :P

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 wrz 2008, 15:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
mi to najlepiej format pomógł i do tego szybciej mapki się ładują :lol:

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2008, 07:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 sie 2008, 13:12
Posty: 54
Ja ten problem załatwiam uruchamiając ręcznie przed grą pnkbstrb.exe w katalogu ...\battlefield 2\pb. Nie wiem czy tak należy rozwiązywać ten problem, ale u mnie działa. Było Handshaking Failed, teraz nie mam (jeśli zrobię przed grą to co napisałem).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2008, 12:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
ja wczoraj przez 2h mordowałem się z corrupted packet flow, udało mi się ale nie wiem jak :lol:

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2008, 14:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 maja 2008, 20:53
Posty: 211
Nie wiem czy to ma znaczenie ale od kiedy udostepnilem PnkbstrB w Firewall'u to nie mam z nim zadnych klopotow, oczywsicie update manualny co jakis czas jest potrzebny.

EDIT
Wywolalem wilka z lasu i tuz po moim poscie przy probie zalogowania na serwer [MRS] dostalem to:

Obrazek

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL