Teraz jest 13 gru 2018, 01:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lut 2009, 23:50 
Offline

Dołączył(a): 25 lut 2009, 22:44
Posty: 2
Podziękował... ;P Wszystko działa już sprawnie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2010, 13:31 
Offline

Dołączył(a): 13 lis 2010, 14:16
Posty: 3
próbowałem reinstalacji, formata, aktualizacji pb i nic. cały czas mam problem z pnkbstrb.exe heartbit stopped czy jakoś tak;/ roznosi mnie już z nerwów;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2010, 16:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2006, 10:32
Posty: 789
Lokalizacja: 3miasto
A tego próbowałeś?
viewtopic.php?f=37&t=24830


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2010, 17:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
NoAim napisał(a):
A tego próbowałeś?
viewtopic.php?f=37&t=24830



Nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu zabraknie ;]


Są BF'y którym nic (dosłownie, na moim przykładzie) nie pomaga, ani to co opisane na tym forum, ani na innych, po prostu się na mnie uwziął (albo czas wyłączyć cheaty? ;p)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2010, 18:08 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
A ja mam taki problem, że zawsze PB wywala mnie za pierwszym razem, jak próbuje się połączyć z serwerem, albo kiedy wbije na mapę i pojawia się ekran wyboru klasy(albo jeszcze zanim się pojawi) i mam długiego laga i kick.za kolejnym razem jest już zazwyczaj dobrze, ale raz udało mi się wejść dopiero za 5 próbą. Przed grą wyłączam antywirusa oraz wszystko inne, oprócz mumble i xfire(jak nie włączam to to samo)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 maja 2011, 14:18 
Offline

Dołączył(a): 1 kwi 2010, 19:35
Posty: 23
Witam po dłuższej przerwie... Też mam problem z pb, ale zupełnie inny niż ten opisany w temacie :/ Grając na święta dostałem bana od pb za game hook z jakimś ciągiem cyfr (to nie było 1 i ileś 0, tylko coś w stylu 123456...). Nie mam pojęcia dlaczego, bo cheatów nie używałem i nie używam... Rozmawiałem przez xfire i pamiętam, że minimalizowałem PRa w trakcie gry żeby ustawić coś w tym ciulowym programie - potem dostałem wspomnianego wyżej banana. Teraz nie mogę wejść na żaden normalny serwer, gdyż "you have been BANNED by server admin". Czytałem na forum że może pomóc update - update jest, bany także. W BF2 grałem bez problemu np. na EA Polska. Czy jest na to jeszcze jakiś sposób, czy czeka mnie jedynie kupno nowego egzemplarza gry? Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 maja 2011, 23:46 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
denvey napisał(a):
czy czeka mnie jedynie kupno nowego egzemplarza gry?.



nie koniecznie możesz Przecież "Kupić" KEya ...... :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2011, 00:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Ale jak to, jesteś zbanowany na każdym serwerze na modzie, lecz bez modów możesz grać normalnie?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2011, 10:52 
Offline

Dołączył(a): 1 kwi 2010, 19:35
Posty: 23
No jak próbowałem wbić powiedzmy na MeRka, to było you have been banned. Wchodzę na EA i wsio śmiga.

EDIT: Próbowałem przed chwilą wejść na Super.Vehicles - to samo :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2011, 20:10 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
Wejdź Na Vanille I zobacz Czy możesz wejść na Inne serwery oprócz "EA Polska "

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2011, 23:14 
Offline

Dołączył(a): 25 lip 2009, 23:02
Posty: 30
Trzeba bylo Teamkilowac i rozwalac Bomb trucki w mainie trzeba bylo... :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2011, 21:13 
Offline

Dołączył(a): 1 kwi 2010, 19:35
Posty: 23
A czy to moja wina że tam jakiś wadliwy zapalnik był? ^^

Rosomak - na vanilli raczej też jestem zbanowany na wszystkich sensownych serwerach.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 maja 2011, 07:00 
Offline

Dołączył(a): 25 lip 2009, 23:02
Posty: 30
Wszystko z wersjami gry masz dobrze. Sprawdz czy cie na Punkbuster.com (chyba) nie zbanowali.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL