Teraz jest 23 lip 2018, 16:02

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem
PostNapisane: 21 gru 2009, 16:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Witam mam duży problem z pr.Właśnie go zainstalowałem.Uruchamiam grę loguje się i nagle co wyskakuje mi taki tekst


You must use pr.exe to run project reality
example:
c:/program files/ea games/bf2/mods/pr.exe
instead
c:program files/ea games/battlefield2/bf2.exe

Pomóżcie!!!!! :( :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 21 gru 2009, 17:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\pr

i uruchom aplikacje,- Obrazek

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 21 gru 2009, 17:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Tak robie jednak wyskakuje mi błąd i mówią abym od nowa zainstalował pr.Już tak zrobiłem jednak wyskakuje to samo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 08:40 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
zainstaluj jeszcze raz do 3 razy sztuka

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 12:13 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
brodos3105 napisał(a):
You must use pr.exe to run project reality
example:
c:/program files/ea games/bf2/mods/pr.exe
instead
c:program files/ea games/battlefield2/bf2.exe



Kliknij prawym przyciskiem na właściwości skrótu do PRa, podaj mi to co masz napisane w Elemencie docelowym oraz w Rozpocznij w

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 13:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Ragni napisał(a):
brodos3105 napisał(a):
You must use pr.exe to run project reality
example:
c:/program files/ea games/bf2/mods/pr.exe
instead
c:program files/ea games/battlefield2/bf2.exe



Kliknij prawym przyciskiem na właściwości skrótu do PRa, podaj mi to co masz napisane w Elemencie docelowym oraz w Rozpocznij w



gdzie to jest.Otwieram właściwości i tam jest tylko lokalizacja rozmiar na dysky itd.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 14:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Obrazek

Kliknij prawym na skrót/ikonkę PR.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 14:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
szymon08 napisał(a):
Obrazek

Kliknij prawym na skrót/ikonkę PR.


kliknąłem i co??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 15:30 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
brodos3105 napisał(a):
kliknąłem i co??


Wybierz 'Właściwości" i podaj mi to co masz napisane w "Element docelowy" oraz w "Rozpocznij w"... :mrgreen:


(masz tam zakładki, poszukaj w zakładce "skrót")

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 16:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Ragni napisał(a):
brodos3105 napisał(a):
kliknąłem i co??


Wybierz 'Właściwości" i podaj mi to co masz napisane w "Element docelowy" oraz w "Rozpocznij w"... :mrgreen:


(masz tam zakładki, poszukaj w zakładce "skrót")


element docelowy:"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\pr\pr.exe"
rozpocznij w:"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\pr"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 17:18 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
brodos3105 napisał(a):
element docelowy:"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\pr\pr.exe"
rozpocznij w:"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\pr"


Wygląda dobrze...

A zainstalowałeś wszystko jak należy? :d

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 17:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Ragni napisał(a):
brodos3105 napisał(a):
element docelowy:"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\pr\pr.exe"
rozpocznij w:"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\pr"


Wygląda dobrze...

A zainstalowałeś wszystko jak należy? :d


Tak instaluje core a potem levels już piąty raz


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 17:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
To jest Twoj pierwszy PR ?
Bo jezeli miales poprzednie [starsze wersje] PR to najpierw je trzeba usunac.
Trzeba czytac co jest napisane..

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 18:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
kiedyś pobrałem ale tylko core.Chyba go usunąłem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 19:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
No to "chyba" powinienes sprawdzic najpierw.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL