Teraz jest 26 wrz 2018, 10:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 19:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Dobra sprawdziłem.Usunęłem wszystko do kosza co tam było.Następnie zainstalowałem pr od nowa i co i nic.Dalej to samo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 23:05 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
Zainstalowałeś Net framework?

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 23:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Ragni napisał(a):
Zainstalowałeś Net framework?

Nie.Ale boje sie go zainstalować ponieważ mam nielegalnego xp.Czy to ma jakieś znaczenie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 22 gru 2009, 23:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Przyjedzie CBA i Ci dysk wyrwa a Ty dostaniesz kare, ale mysle, ze Cie nie pobija.
Nie jestem pewny czy jeszcze maja prawo Cie skopac czy nie.
Ale sprobuj, na swoja odpowiedzialnosc.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 03:48 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
brodos3105 napisał(a):
Nie.Ale boje sie go zainstalować ponieważ mam nielegalnego xp.Czy to ma jakieś znaczenie


Raczej nie......................


:lol:

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 09:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Ragni napisał(a):
brodos3105 napisał(a):
Nie.Ale boje sie go zainstalować ponieważ mam nielegalnego xp.Czy to ma jakieś znaczenie


Raczej nie......................


:lol:

Ale czy jeśli nie będe miał tego programu to mi pr nie pójdzię :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 11:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Ragni napisał(a):
Raczej nie......................

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 12:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
Eleanor napisał(a):
Ragni napisał(a):
Raczej nie......................

:lol: krótko i na temat :lol:
PR nie będzie działał bez frameworka

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 18:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
Dzięki wszystkim którzy pisali w tym wątku już mogę cieszyć się pr.Okazało się że nie mam tego freamwork.Postanowiłem go ściągnąć no i pr zaczął chodzić.Wszystkim którzy się udzielali wielkie dzięki.Przy okazji dajcie jakieś nazwy polskich dobrych serwerów na pr


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 19:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
Proszę bardzo!
Pozdro i Wesołych Świąt!

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 20:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Placki maja serwer na PR.
Wpisz sobie w wyszukiwarce .pl
Powinno wyszukac same polskie.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 23 gru 2009, 20:31 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
masz serwer PL4FC i Polish Community (PC)

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 24 gru 2009, 11:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 13:31
Posty: 135
RoSoMaK859 napisał(a):
masz serwer PL4FC i Polish Community (PC)


Tylko niestety często są tam pustki :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 8 sty 2011, 19:07 
Offline

Dołączył(a): 14 paź 2009, 15:25
Posty: 25
Ja zrobiłem to samo ale nadal nic się nie dzieje. Pobrałem z realitymod.com ale dopiero później przypomniałem sobie o torrentach do ściągnięcia. Czy mam jeszcze raz zainstalować??


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL