Teraz jest 14 lis 2018, 03:09

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 cze 2010, 22:53 
Offline

Dołączył(a): 20 cze 2010, 22:46
Posty: 1
witam
mam problem
PR chodzi mi bez zarzutu, jednak kiedy oberwę lub zostanę ogłuszony przez pocisk, obraz zaczyna się sypać, obiekty przechodzą przez siebie i pojawiają się migoczące poziome paski. Aby wszystko wróciło do normy muszę wyjść do menu, lecz gdy jest się pod ostrzałem nie jest to wskazane :D
proszę o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 cze 2010, 22:54 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
nie graj długo

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 cze 2010, 21:18 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
Temat przeniesiony do właściwego działu...

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2010, 07:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
może screen jak to wygląda?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 cze 2010, 15:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2009, 06:19
Posty: 118
Lokalizacja: Pińczów
Też miałem ten problem, okazało się że nowe sterowniki do karty graficznej nawalały ściągnąłem starsze stery i wszystko powróciło do normy, źródłem problemu może być przegrzewająca się lub uszkodzona karta graficzna.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 cze 2010, 00:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
stary
załamałem się
u mnie to samo
nie wiem dlaczego
tylko w FH2
przerzucilem wszystkie pliki na kompa brata i tam gladziutko
a u mnie jak tylko przyceluje (PPM) szary obraz sie robi i wsyzstko na boki jezdzi

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 cze 2010, 12:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
@sasquacz usun cache moje dokumenty->battlefield 2->mods->fh2->cache klikasz raz i del

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2010, 01:58 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
artij1 napisał(a):
usun cache moje dokumenty->battlefield 2->mods->fh2->cache klikasz raz i del


a ja jak to miałem reinstal BF-a zrobiłem


tak to wyglądało KLIC

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 wrz 2010, 12:12 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2006, 00:12
Posty: 45
Lokalizacja: Katowice
RoSoMaK859 napisał(a):
tak to wyglądało KLIC

Haaaahaha nabakałeś kompa, jak jarasz, nie dmuchach na grafike hahahaha.

Ale faktycznie, takiej bajki jeszcze nie widziałem. Zainstaluj stery z płytki dostarczonej z kartą i zobacz czy pomogło.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 wrz 2010, 15:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
bsm napisał(a):
Haaaahaha nabakałeś kompa, jak jarasz, nie dmuchach na grafike hahahaha.

Ale faktycznie, takiej bajki jeszcze nie widziałem. Zainstaluj stery z płytki dostarczonej z kartą i zobacz czy pomogło.


Takiej bajki nie widziałeś bo może nie jesteś tak zagłębiony w bf'a?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 wrz 2010, 19:04 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2006, 00:12
Posty: 45
Lokalizacja: Katowice
Zagłębiony ?? W sensie eeee doświadczony, obyty ?
Napisałem tylko, że różne się historie pojawiają na ekranie, kiedy się nie dba o odkurzanie wentylatorów, czy też zbyt mocne OC.
Wszelakie artefakty, czy kolorowe linie ale żeby w miarę w równych odstępach wyginało w cylinder ?
Dlatego napisałem, że takiej bajki jeszcze nie widziałem.

Trochę czasu minęło i oja1991 mógłby napisać, czy sobie poradził.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL