Teraz jest 23 lip 2018, 16:02

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 lip 2010, 21:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2008, 11:35
Posty: 57
Pobrałem sobie najnowszą wersję PR i mam problem z instalacją. Posiadam Vistę 32 i przy próbie odpalenia instalatora na chwilkę wyskakuje na pasku okno instalatora lecz od razu znika i poza zamuleniem całego pc'ta nic się nie dzieje. Próbowałem odpalać jako admin i w zgodności z XP ale to tylko pogarsza sprawę bo zawiesza folder ;/ Wiecie może co z tym zrobić ?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2010, 23:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
ściągnij jeszcze raz z innego źródła

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2010, 10:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2008, 11:35
Posty: 57
Ok spróbuje. Dodam jeszcze że pobierałem z torrenta a na oficialnym forum pr znalazłem jakieś rozwiązanie ale za bardzo nie wiem jak to zrobić.
Cytuj:
Try reinstalling your Torrent client. The installer takes some time to decompress the files but you should see the install window open in about 10 minutes.


Chodzi o to żeby na nowo zainstalować w moim przypadku BitComet'a i pobrać na nowo czy jakoś to załadować do nowo zainstalowanego programu ?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2010, 10:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
ściągni jeszcze raz z jakiejś strony tam podanej

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2010, 13:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
[Temat przeniesiony do właściwego działu]




Być może pliki instalatora są uszkodzone i powinieneś ściągnąć jeszcze raz ale z tego co słyszałem uszkodzenia plików przy ściąganiu programami typu Torrent są mało prawdopodobne (no chyba że uszkodzone jest samo źródło ;) ).

Instalka jest całkiem spora i instalator rozpakowuje go do pliku tymczasowego dobre 10-15 minut (tak jak to zostało wspomniane w cytacie po angielsku jaki przedstawiłeś), powinieneś też mieć z tego powodu kilka (2-3) GB wolnego miejsca na partycji systemowej ;)

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2010, 14:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2008, 11:35
Posty: 57
Cytuj:
Instalka jest całkiem spora i instalator rozpakowuje go do pliku tymczasowego dobre 10-15 minut


No czekałem nawet ponad 15 min. Miejsce na partycji jest chociaż mogę spróbować na większej to odpalić. Tak że sprawdzę czy się na innej partycji otworzy, poczekam te 20 min. i może pójdzie. Poza tym właśnie pobiera mi się teraz przez przeglądarkę i mam nadzieję że to zadziała.


Edit:

O_o Przeniosłem na inną partycję i po 4 min. się otworzyło :D w sumie to dziwne bo na tamtej miałem 24 GB wolne więc powinno wystarczyć :P No ale jak widać potrzebowało tych 300 GB :D

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2010, 19:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
TonatiuH napisał(a):
Cytuj:

O_o Przeniosłem na inną partycję i po 4 min. się otworzyło :D w sumie to dziwne bo na tamtej miałem 24 GB wolne więc powinno wystarczyć :P No ale jak widać potrzebowało tych 300 GB :D


inną partycję czy inny dysk?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sie 2010, 10:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2008, 11:35
Posty: 57
Cytuj:
inną partycję czy inny dysk?


Partycję. Mam 3 partycje:
C - 195 GB i 26GB wolne ( tam nie chciało się otworzyć )
E - 345 GB i 313GB wolne ( tam się otworzyło )

No i jeszcze "D" które ma 400GB ale tam nic nie robiłem. Btw sory za późną odpowiedź , nie miałem wcześniej dostępu do internetu.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 sie 2010, 21:28 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2006, 00:12
Posty: 45
Lokalizacja: Katowice
Cytuj:
C - 195 GB i 26GB wolne

Łoooo to sobie zaciepałeś partycję systemową, a defragmentację robiłeś kiedy ?????? :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2011, 18:28 
Offline

Dołączył(a): 23 lis 2010, 22:42
Posty: 14
mam kłopot z instalacją PR'a - kiedyś wcześniej żadnych problemów niczego w tym stylu teraz po formacie kompa całkowitym formacie ściągnąłem pr'a .095 pragnąc zainstalować i pograć z kumplami lecz instalator PR'a żąda Net. Framework 3.5 ale istnieje możliwość ze sam instalator PR'a mi zainstaluje tego net framework lecz wyskakuje "request sending" i ze błąd podczas połączenia serwera czy ze go nie znalazło, coś takiego więc ściągnąłem te 3.5 i zainstalowałem z normalnej instalki bez PR'a lecz wyskoczyło ZA KAŻDYM razem nie wysyłaj poczym pomyślałem może nowsza wersja i pobrałem net. framework 4.0 zainstalowałem i z nadzieją ze zadziała PR lecz mimo wersji 4.0 on nadal chce instalować 3.5. proszę o pomoc bo mecze się z tym ponad tydzień i nic ... próbowałem wielu rzeczy proszę o pomoc ...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2011, 19:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
uruchom instalke net'a jako administrator, jak nie pomoze tryb zgodnosci

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2011, 19:32 
Offline

Dołączył(a): 23 lis 2010, 22:42
Posty: 14
jak byś mógł opisać co do "joty" dokładnie to robić itd to byłbym bardzo wdzięczny :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2011, 22:26 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2010, 23:20
Posty: 9
tam wszystko robi się intuicyjnie




______________
proxy ip changer free download


Ostatnio edytowano 7 maja 2011, 12:57 przez dzikiwiesiek, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 00:55 
Offline

Dołączył(a): 23 lis 2010, 22:42
Posty: 14
tak tak, standardowo akceptuj -> dalej -> dalej -> instaluj tak tak ale w pewnym momencie on chce zainstalować jak wcześniej wspomniałem framework 3.5 i pyta czy chcę by on zrobił to teraz gdy klikam tak wtedy wyskakuje "request sending" i ogólnie błąd i teraz pomyślicie żebym kliknął nie a mianowicie gdy kliknę ze nie chcę on robi jakby "back" i jestem w momencie by kliknąć instaluj po czym znów pyta czy chce zainstalować tego frameworka czyli nic poza tak (błąd) i nie (back) nie moge zrobić - jak to zrobić !??!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2011, 01:23 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2006, 00:12
Posty: 45
Lokalizacja: Katowice
Odinstaluj wszystko co framework. Restart kompa, wyczyść rejestr. Zainstaluj framework, restart kompa. instaluj PR'a.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL