Teraz jest 22 lip 2018, 22:24

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 lip 2010, 19:21 
Offline

Dołączył(a): 22 lis 2008, 13:07
Posty: 14
Witam, mam taki problem. A mianowicie po wgraniu mapy często (nie zawsze, ale często) wyrzuca mnie z gry, do pulpitu. Czasem wyrzuca mnie z gry podczas gry na serwerze. Najpierw miałem zainstalowane BF:2 + patch 1.5. Potem zainstalowałem PR v.0.917. Może powinienem jakiegoś patcha wgrać czy co?
Pozdrawiam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2010, 13:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
mhm
wywal wszytko
zainstaluj w takiej kolejnosci
BF2->patch 1.41->patch 1.5->PR

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 wrz 2010, 11:41 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2006, 00:12
Posty: 45
Lokalizacja: Katowice
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=96&t=33719&p=515161#p515161

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2010, 17:22 
Offline

Dołączył(a): 7 maja 2010, 03:33
Posty: 52
Mam ten sam problem. Wczoraj grałem parę ładnych godzin i nie miałem takiego problemu. Jedynym wyjściem jest memory cleaner? Czyli ustawić po prostu te 2 opcje co są na samej górze tego programu?

Edit:

Użyłem go i przy 2623 MB (64% a nie 80%) wywaliło mnie na pulpit. Ustawienie zgodności z XP też w niczym nie pomogło :roll:. Sprzęt mam dość nowy, więc tutaj raczej nie ma problemu. Spróbuję przeinstalować to wszystko...(wersja z eadm reinstalacja? no! please! - odinstalowałem grę a odinstalowało wszystko :roll: )


Ostatnio edytowano 27 wrz 2010, 18:36 przez DreamerMann, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2010, 18:36 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2006, 00:12
Posty: 45
Lokalizacja: Katowice
Na pewno memory cleaner coś pomaga. Ale po pewnym czasie znów potrafi wywalić.
Zmieniłem w opcjach światło na minimum i już idzie płynniej. Ale przeinstalowywałem całą grę.
Czy ściągnąłeś PR przez torrent czy pliki w całości ?

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 27 wrz 2010, 19:33 przez bsm, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2010, 18:37 
Offline

Dołączył(a): 7 maja 2010, 03:33
Posty: 52
Mam 4 GB ramu a i tak wywala. Może jednak chodziło o coś w konfiguracji... Teraz ściągam BF'a od nowa przez wspaniały EADM :stupid:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2010, 19:35 
Offline

Dołączył(a): 10 kwi 2006, 00:12
Posty: 45
Lokalizacja: Katowice
A sorrka, zmieniłem posta wyżej, a nie zauważyłem twojego.
Jak ściągnąłeś PR'a ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2010, 20:23 
Offline

Dołączył(a): 7 maja 2010, 03:33
Posty: 52
Z Realitymod.com, oba party z File Planet. Podczas instalacji jakieś dwa pliki nie chciały się zainstalować w pierwszej i drugiej części (po 1 plik na part) i trzeba było spróbuj ponownie. Może coś tutaj :roll:. Przeinstalowałem wszystko na razie nie wyrzuca.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2011, 18:40 
Offline

Dołączył(a): 8 lut 2010, 11:56
Posty: 4
Siema! Mam identyczny problem tylko że pojawia się on bardzo często, próbowałem wszystkich sposobów jakie tutaj zostały wymienione ale nadal to się dzieję. Kiedy wchodzę do gry, wszystko jest dobrze (czasami) po końcu rundy kiedy mapa się ładuję wywala mnie do pulpitu. Nie wiem co już robić, proszę o waszą pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 sty 2011, 02:35 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2011, 02:26
Posty: 1
Tez tak mam i nikt nie wie o co kaman wiec chyba bende musial czekac az ktos cos wymysli liopa jak nie wiem nie da sie grac tak,jeszcze mam tak ze nie ktore elemety robia sie czarne


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2011, 23:13 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
zmień ustawienia graficzne

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL