Teraz jest 25 wrz 2018, 07:06

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 wrz 2010, 23:18 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2009, 00:40
Posty: 2
Witam, po zainstalowaniu ostatniego patcha do PR (0.917) przestała mi działać większość map, w tym te dodane i zmodyfikowane w patchu 0.909. Crash wyskakuje pod koniec ładowania mapy, głównie przy napisie "Wczytywanie zakończone, proszę czekać". Jako przykład dam mapę Fallujah West. Przed jej zmodyfikowaniem (tj. przeniesieniem USMC Base na południe mapki) mogłem normalnie grać. Po zainstalowaniu patcha 0.917 zawsze wyskakuje crash. Właściwie mogę grać tylko w Kashan Desert, Qwai River, Gaza Beach, Ramiel i Battle of Quiling (czy jakoś tak).
Czy miał ktoś już taki problem i/lub umie go rozwiązać? Dla uzupełnienia wiadomości dodam, że mam system Windows 7 i komputer, który spokojnie utrzymuje PRa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 wrz 2010, 15:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Najlepsze rozwiązanie, to przeinstalowanie PR'a, jak to nie pomoże, to ściągnij jeszcze raz i zainstaluj.
100% błąd jakiegoś pliku...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2010, 11:02 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
[Temat przeniesiony w bardziej odpowiednie miejsce]


To może być problem z uszkodzonym plikiem ale jesli ściągałeś torrentem to błędów teoretycznie być nie powinno.

Rozwiązaniem problemu może być także ustawienie tekstur na średnie bo podobno niektórzy mają crashe przy ustawionych wysokich teksturach.

No i nie zapomnijmy o naszej kochanej windzie Vista która też może być przyczyną ;)

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2010, 21:15 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2009, 00:40
Posty: 2
Że też nie wpadłem na obniżenie detali :) średnio-wysokie, 1280x1024 i 4x AA i działa (przynajmniej Fallujah West). Dzięki wielkie za pomoc, temat do zamknięcia. Do zobaczenia na polu bitwy! :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL