Teraz jest 23 wrz 2018, 05:27

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem - PR
PostNapisane: 16 paź 2010, 23:26 
Offline

Dołączył(a): 28 wrz 2009, 10:41
Posty: 4
Lokalizacja: 52°10'57.792"N, 21°3'38.015"E
Witam,

przeszukałem tematy na forum, były podobne problemy ale nie z takimi objawami jak mój.

Mianowicie podczas próby dołączenia do serwera bądź gry z botami, wyrzuca mnie do windy.
Zrobiłem pewną rzecz jak w innym temacie i niżej daje SS'a:
http://img694.imageshack.us/img694/6172/prbug.png

konf. mojego pieca:
Windows XP
Service Pack 3
Pentium Dual-Core 2,50 GHz
4 Gb RAM'u
Karta graficzna GeForce 9500 GT

Pozdrawiam.

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 17 paź 2010, 08:35 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Zamiana zbyt duzego obrazka na url


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 paź 2010, 19:41 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2009, 14:21
Posty: 54
a może usuń obydwie gry, foldery po nich i zainstaluj na nowo i patche do bf'a2 może pomoże..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 paź 2010, 01:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
próbowałeś przeinstalować patcha 1.5?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL