Teraz jest 13 gru 2018, 02:26

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 gru 2010, 20:12 
Offline

Dołączył(a): 10 gru 2010, 19:48
Posty: 2
Wtam. Otóż problem jest taki jak w opisie. Próbowałem przeinstalowywać bfa2 oraz pr na inny dysk i nic. Instalować oraz odinstalowywać parę razy i tez nic. Instalowałem najnowsze sterowniki i nic. Mam oryginalnego bfa, był instalowany patch 1.41 bodajże potem pr core oraz lvls, punkbuster itd. Próbowałem robić to co pisano na forach w pomocy i na necie filmiki z youtuba i nic. Nie wiem już co mam robić dlatego proszę was o pomoc. Dawno temu mialem zainstalowanego bfa i projecta 2 razy w różnym czasie i nigdy nie było problemu a dziś nic.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2010, 21:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2006, 10:32
Posty: 789
Lokalizacja: 3miasto
demodocus napisał(a):
był instalowany patch 1.41 bodajże potem pr core oraz lvls, punkbuster itd.

Po patchu 1.41 musisz zainstalować jeszcze 1.5


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 gru 2010, 11:54 
Offline

Dołączył(a): 10 gru 2010, 19:48
Posty: 2
Ok miałem pewne błędy po zainstalowaniu patcha ale już wszystko gra. Dzięki za pomoc temat do zamknięcia.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL