Teraz jest 19 lip 2018, 00:18

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 gru 2010, 13:57 
Offline

Dołączył(a): 9 maja 2010, 12:55
Posty: 2
Witam mam problem, gdy wchodze na serwer to gra się wyłącza, gdy ustawie rozdziałke 800x600 to gra działa ale wygląda okropnie, natomiast gdy ustawię 1024x768 to wychodzi z gry i wyskakuje błąd "Error Memory" czytalem ze powinno dzialac w wyższej rozdziałce niż 800x600. Mój komp 2 GB, AMD ATHLON II x4, RADEON 5770. Jeżeli wie ktos jak to można ustawic aby dziaalo to z gory dziekuje za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2010, 13:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
mates1 napisał(a):
Mój komp 2 GB, AMD ATHLON II x4, RADEON 5770.

Masz kompa o pojemności 2GB?
W sensie rozmiar jego? (wielkość?)
Czy o co chodzi?
Procesor 2GB? :|

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2010, 16:34 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Chodzi mu o RAM.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL