Teraz jest 16 lip 2018, 22:28

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: tr.exe
PostNapisane: 14 sty 2011, 21:37 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
podczas włączania pr-ki wyskakuje mi błąd tr.exe Obrazek
i najprawdopodobniej przez ten błąd nie ma na kompasie tego ptaszka :) i RANGE Obrazek

powinienem mieć tak lecz nie mam :( Obrazek
(fota wzięta od kogos z xfira )

robiłem reinstal pr-ki ? HELP

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: tr.exe
PostNapisane: 14 sty 2011, 22:33 
Offline

Dołączył(a): 3 lut 2009, 15:21
Posty: 168
Lokalizacja: Pabianice
JUŻ sobie poradziłem :) szkoda że wcześniej nie przyszła mi na myśl żeby wejść na forum realitymod.com

jak napisał
Tim270 napisał(a):
Do any of you guys use Avast anti-virus? I fixed this problem (and a few others) by uninstalling the last Avast update which seems to conflict with the tr.exe and UDK.exe.


Trzeba zaktualizować antyvirusa "Avast" do najnowszej wersji

sora za zaśmiecanie

_________________
Obrazek
Obrazek

Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. UapaTwój Czerwony kolor Podpisu Mnie uraził więc go zmieniłem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL