Teraz jest 21 wrz 2018, 23:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 cze 2011, 20:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... n061y.jpg/
http://imageshack.us/f/811/screen060.jpg/

W grze wygląda to tak, że przede mną szybko pojawiają się i znikają te czarne kropy. Problem pojawia się na większości mapach ale głownie na Kaszanie, Eaglu i na Iron Ridge. Czego to może być wina i jak się tego pozbyć ?

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 cze 2011, 23:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Karciocha się nie przegrzewa?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 cze 2011, 00:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2006, 10:32
Posty: 789
Lokalizacja: 3miasto
Sasquacz napisał(a):
Karciocha się nie przegrzewa?
To lub sterowniki, innej opcji raczej nie ma.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 cze 2011, 12:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Karta jest w porządku, stery najnowsze. Dziwne, że zawsze tylko PR sprawia problemy na moim kompie :P

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lip 2011, 16:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2007, 22:32
Posty: 152
Lokalizacja: Wrocław
Też to mam czasem z pojazdami. Tzn. cienie pojazdów w takie coś się zmieniają. Wyłącz cienie ;]

_________________
www.forgottenhonor.com


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lip 2011, 17:59 
Offline

Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:21
Posty: 14
Usuń wszystko w folderze Cache . mojedok/bf/mods/bf/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011, 20:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2011, 14:28
Posty: 86
wystarczy że odkurzysz komputer. Mi to pomogło (kiedyś) :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2011, 23:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Fresz napisał(a):
omg ale amatorzy tu są...

Towarzysz: błąd tego nowego patcha - Adiksson też ma takie błędy - będą naprawione w następnym patchu


No niekoniecznie tego bo takie zjawiska to ja miałem wcześniej...

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sie 2011, 16:01 
Offline

Dołączył(a): 30 lis 2008, 11:13
Posty: 267
Lokalizacja: Świdnik
Na Nvidii też się czasem takie cuda dzieją... BF2 Cleaner i wywalenie Cache pomaga. No i ustawienia graficzne, pokombinuj...

Ym, czy mi się wydaje, czy rozdzielczości w PR mają teraz tylko odświeżanie 60Hz?

_________________
W Battlefield 2- [PL]residentMatriX
W Project Reality- NaviX.PL

Let's rock&roll...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sie 2011, 20:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
residentMatriX napisał(a):
BF2 Cleaner


uu a cóż to ?

Tak mam Radka 4870, no ale kurna co to ma do rzeczy jak te mrugające czarne dziury pojawiają mi się od niedawna.

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sie 2011, 22:11 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
PR gryzie się z niektórymi kartami Radeona, wiec dlatego te dziury. Musisz wymienić kartę, lub czekać na patch lub nowe sterowniki.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sie 2011, 11:14 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Gdzieś chyba słyszałem że jest to spowodowane przez AA, więc spróbuj je wyłączyć jeśli masz włączone.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sie 2011, 16:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Kombinowałem, kombinowałem i jedyne co pomogło to zmiana ustawień terenu na low. Dzisiaj wyszedł patch i też gówno dał. Jak nie urok to sraczka, wnerwia mnie już ten PR strasznie bo jeszcze nigdy z żadną grą takich problemów nie miałem, wczoraj np. na sisu słyszałem kolesi z mumbla mimo, że nie miałem nawet mumbla odpalonego -_-

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 sie 2011, 17:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Fresz napisał(a):
A zainstalowałeś starsze sterowniki?


Nie nie będę okaleczał kompa dla jednej gierki.

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2011, 14:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Wiesz z tymi teksturami na low to tragedii nie ma i gra jakoś płynniej działa tak więc póki co takie rozwiązanie mi wystarcza :P

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL