Teraz jest 19 lip 2018, 00:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2012, 01:07 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2009, 14:21
Posty: 54
mam radka hd 4670 i też to mam.. Zainstaluj stare stery i będzie git :) co najmniej Mi to pomaga ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lut 2012, 14:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Z problemem już sobie poradziłem, po prostu kupiłem GTXa 560 ;)

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lut 2012, 20:25 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2009, 14:21
Posty: 54
haha :D też mam problem z tymi teksturami :]

Dlatego niedługo kupuję tą samą kartę bo czasami nie wyrabia obecna xd


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL