Teraz jest 26 wrz 2018, 10:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lip 2011, 14:36 
Offline

Dołączył(a): 20 lip 2011, 13:40
Posty: 4
Witajcie mam problem z aktualizacją która pojawiła się do Projecta Reality kiedy włączam grę pojawia się taki trochę dziwne okienko( bo jakby za duże) które po chwili znika a gra się nie włącza.
Mam zaistalowane wszystkie aktualizacje czyli 1.41 i 1.50 zaktulizowanego punk bustera włączony tryb zgodności na 98 (próbowałem i bez niego) grę odpalam na windows 7 64bit do tej pory gra chodziła weszła aktualizacja i się posypało próbowałem dla pewności ściągnąć całego moda w wersji 0.966 ale to samo się dzieje sam battlefield 2 działa i mod forgotten hope 2 też więc nie wiem o co chodzi. Pomóżcie!
screen z tym co się pojawia może pomoże:
http://imageshack.us/photo/my-images/841/beztytuudyc.png/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2011, 23:36 
Offline

Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:21
Posty: 14
za duży monitor


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2011, 18:48 
Offline

Dołączył(a): 20 lip 2011, 13:40
Posty: 4
Nie sądzę by fakt że gra się nie włącza był spowodowany zbyt dużym ekranem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011, 01:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Tryb zgodności z 98 wyłącz, wtedy nawet BF1942 nie było, nie wspominając o dwójce PR'ze i 1.51 ;p

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011, 06:59 
Offline

Dołączył(a): 20 lip 2011, 13:40
Posty: 4
Koleszka chyba nie w temacie Battlefieldów bo wiedziałby że żeby gra poprawnie chodziła na win 7 to trzeba odpalić tryb zgodności z win 98 jeżeli się tego nie zrobi to punk buster wywala z karzdego serwera.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011, 14:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
marcinmk15 napisał(a):
Koleszka chyba nie w temacie Battlefieldów bo wiedziałby że żeby gra poprawnie chodziła na win 7 to trzeba odpalić tryb zgodności z win 98 jeżeli się tego nie zrobi to punk buster wywala z karzdego serwera.


wtf ?

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011, 19:13 
Offline

Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:21
Posty: 14
no karzdego wywala :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2011, 20:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2011, 14:28
Posty: 86
marcinmk15 napisał(a):
Koleszka chyba nie w temacie Battlefieldów bo wiedziałby że żeby gra poprawnie chodziła na win 7 to trzeba odpalić tryb zgodności z win 98 jeżeli się tego nie zrobi to punk buster wywala z karzdego serwera.



No wiesz, to ty chyba jesteś nie w temacie ponieważ ja gram we wszystkie bf'y od vietnama w górę (łącznie z play4free) i jakoś wszystko działa dobrze. To lepiej ty sobie pobierz aktualizację punkbustera...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lip 2011, 00:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
STmPL napisał(a):
No wiesz, to ty chyba jesteś nie w temacie ponieważ ja gram we wszystkie bf'y od vietnama w górę (łącznie z play4free) i jakoś wszystko działa dobrze. To lepiej ty sobie pobierz aktualizację punkbustera...


Nie!!! Nie znasz się! Bo on grał w
zbycho93 napisał(a):
karzdego
battlefielda, zanim w ogóle DICE stworzyło pierwszego!

Btw. Modern Combat + Bad Company(1)?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lip 2011, 08:21 
Offline

Dołączył(a): 20 lip 2011, 13:40
Posty: 4
Ludzie nie czaje was, napisałem że bez trybu zgodności też próbowałem (a także próbowałem z trybem z XP, NT i XP z Service Pack-iem) oraz że punk bustera mam zaktualizowanego (nawet po zaktualizowaniu punk bustera często trzeba włączyć tryb zgodności bo inaczej wywali z serwera) ponadto bo zaraz pewnie ktoś napisze mój Battlefield jest oryginalny.
STmPL - znasz się bo grałeś? To czemu nie pomożesz mi rozwiązać problemu? Play4Free? a to śmieszne ta gra jak w tytule jest za darmo pewnie większość osób w to grało/gra. Mówiąc że się nie znam bo ty grasz we wszystkie battlefieldy, mówisz że i ty się nie znasz bo ja także gram we wszystkie Battlefieldy http://imageshack.us/photo/my-images/855/dsc00078gv.jpg/
Założyłem ten temat na forum bo mam problem, a nie by się wykłócać na forum o pietruszkę.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL